We werden van begin tot het eind van de reparatie perfect op de hoogte gehouden. We hebben een leen auto mee gekregen. We werden gebeld toen de auto klaar was. De auto werd gewassen aan ons...We werden van begin tot het eind van de reparatie perfect op de hoogte gehouden. We hebben een leen auto mee gekregen. We werden gebeld toen de auto klaar was. De auto werd gewassen aan ons gegeven Kortom niets dan lof zowel voor de begeleing als ook voor de reparatie
Gerrie de Wit
Deskundig, goede uitleg, duidelijke afspraken, goede communicatie, komen afspraken na.
Zeer net en correct bedrijf Perfecte afhandeling en service Voorbeeld voor veel andere
Goed product, aflevering en service. Vriendelijke klantbehandeling.
Goed en de medewerkers erg vriendelijk!
Ik ben zeer tevreden en dus een heel positieve ervaring met ASN Autoschade Schonewille Helmond. Goede uitleg en komen de gemaakte afspraken na.
Goed bereik, heldere communicatie, ogenschijnlijk goede reparatie. Erg druk, lange wachttijden voor inplannen
Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel, m’n auto is buitengewoon goed hersteld en oogt weer als nieuw.
Zeer persoonlijk contact met de medewerkers gehad , en de schade is op professionele wijze herstelt door vakmensen. Mocht ik in de toekomst vaker een schade hebben, dan is deze firma de eerste waar...Zeer persoonlijk contact met de medewerkers gehad , en de schade is op professionele wijze herstelt door vakmensen. Mocht ik in de toekomst vaker een schade hebben, dan is deze firma de eerste waar ik aan zal denken.