Prima zeer tevreden ,schade perfect verholpen. Goede correcte service.
Met relatief weinig inspanning snelle beoordeling van de reparatiewerkzaamheden, flexibel in het maken van een afspraak inplannen en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Je wordt gebeld wanneer de...Met relatief weinig inspanning snelle beoordeling van de reparatiewerkzaamheden, flexibel in het maken van een afspraak inplannen en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Je wordt gebeld wanneer de auto gereed is en zelfs gewassen en schoon van binnen en verder geen omkijken naar de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Kortom, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar.
Alles is goed verlopen. Het maken van een afspraak, de leen auto en het herstel . Ik had schade aan de linkerzijde van de bumper. Bij een soortgelijke schade had een ander...Alles is goed verlopen. Het maken van een afspraak, de leen auto en het herstel . Ik had schade aan de linkerzijde van de bumper. Bij een soortgelijke schade had een ander schadeherstelbedtijf maar een een gedeelte gespoten. Nu is de gehele bumper opnieuw gespoten.
Ik ben vriendelijk en netjes ontvangen, en er is intensief naar de schade bekeken en beoordeelt. De auto is keurig en vakkundig opgeleverd, en was een bakse koffie beschikbaar. Zeer...Ik ben vriendelijk en netjes ontvangen, en er is intensief naar de schade bekeken en beoordeelt. De auto is keurig en vakkundig opgeleverd, en was een bakse koffie beschikbaar. Zeer tevreden afgeleverd.
Netjes alles gerepareerd
Vriendelijk te woord gestaan en een zeer goede service.
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke en klantgerichte benadering. Goede communicatie. De schade aan mijn auto is keurig hersteld.
Goede service, vriendelijk, makkelijk bereikbaar, telefonisch goed bereikbaar.
De schade is netjes gerepareerd en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Ook de vervanging van de auto was netjes geregeld.