Nadat schade aan mijn auto was ontstaan, heb ik ASN voor een afspraak gebeld; ik kon dezelfde dag nog komen. Ik had schade aan mijn achterportier; lelijke deuken. 'Misschien wordt dat een nieuwe... Nadat schade aan mijn auto was ontstaan, heb ik ASN voor een afspraak gebeld; ik kon dezelfde dag nog komen. Ik had schade aan mijn achterportier; lelijke deuken. 'Misschien wordt dat een nieuwe deur, maar we hebben uitstekende uitdenkers, dus gaan we dat eerst proberen.
ZO is het ook gegaan; daardoor was de auto twee dagen eerder klaar dan aanvankelijk was medegedeeld. Prima service!

Snelle en klantvriendelijke afwikkeling. De auto zag er keurig uit en was zelfs gepoetst en schoongemaakt. Zelfs nog sneller klaar dan gepland.

Zeer vriendelijk, komen afspraken na en zijn bereidt mee te denken.

Correcte afhandeling en perfecte service!

Prima, duidelijke afspraak en op tijd

Heel klantvriendelijk, schade is netjes hersteld en geheel volgens afspraak. Vervangende auto was een beetje klein, maar reed prima en zuinig. Verder niets dan lof.

Snelle service vriendelijk personeel. En auto keurig gemaakt.

Wij waren en zijn zeer tevreden over de reparatie en afwikkeling van de schade. De medewerkers waren vriendelijk en correct. Goede uitleg over de reparatie en een goede leen auto.

Kei goed vriendelijke en heel vlug dat de auto gemaakt is daarom geef ik ook een 10

Ben super goed geholpen heel vriendelijk echte wakmensen