Na schade aan mijn auto in aantaking gekomen met ASN. Zonder afspraak langs gegaan ip om te vragen hoe ik het beste de zaak kon oppakken ik had immers nog nooit schade gereden .Na schade aan mijn auto in aantaking gekomen met ASN. Zonder afspraak langs gegaan ip om te vragen hoe ik het beste de zaak kon oppakken ik had immers nog nooit schade gereden . Ontvangst erg aardig door de receptioniste , hierna direct geholpen door een medewerker die foto's maakte van mijn auto en al een prijsindicatie gaf. Direct een afspraak gemaakt voor reparatie. Auto is ondertussen weer schade vrij en was keurig gewassen en van binnen gestofzuigd ! Al met al een prima ervaring met ASN!
Goed geholpen aardige mensen en supper snelle service
Goede service door middel van een leenauto. Er werd een bakje koffie aangeboden omdat de auto nog niet klaar was. Auto lekker schoon teruggekregen. Vriendelijk personeel.
Schade is sneller hersteld dan op voorhand overeen gekomen was. Echter kreeg ik de auto niet netjes terug. Overal vegen en strepen op de lak. Ik had verwacht de auto netjes gepoetst terug te...Schade is sneller hersteld dan op voorhand overeen gekomen was. Echter kreeg ik de auto niet netjes terug. Overal vegen en strepen op de lak. Ik had verwacht de auto netjes gepoetst terug te krijgen zoals ik dit gewend bent van andere schade bedrijven
Goede service.
Deskundig, snel en goede service. Afspraken nakomen ,vriendelijk en meedenken.
Goed geholpen, netjes volgens de afspraak. De factuur was in overeenkomst met het opgegeven schadeherstel bedrag. Jammer dat er een lange wachttijd voor schadeherstel was.
Mijn autoschade is via VARI ridderkerk door ASN spijkenisse naar tevredenheid gerepareerd.
Vriendelijke en hulp vaardige bediening en hulp bij de afhadeling van de schade. Uitstekende reparatie en netheid van de auto bij aflevering.