Ik ben er nu meerdere malen geweest met mijn auto. Dat is op zich wel jammer. Maar als je de auto weer op komt halen , dan is het weer een feestje. Je auto weer als nieuw schoon gemaakt...Ik ben er nu meerdere malen geweest met mijn auto. Dat is op zich wel jammer. Maar als je de auto weer op komt halen , dan is het weer een feestje. Je auto weer als nieuw schoon gemaakt van binnen en van buiten. Dan rij je toch weer weg met een big smile.
Heel goed geholpen Hele aardige mensen
Klantvriendelijk personeel bij zowel de intake van de schade als bij de feitelijke afhandeling ervan. Afspraken worden netjes nagekomen. Auto wordt na reparatie weer spic en span... Klantvriendelijk personeel bij zowel de intake van de schade als bij de feitelijke afhandeling ervan. Afspraken worden netjes nagekomen. Auto wordt na reparatie weer spic en span afgeleverd.
Ervaring is is uitstekend. Je wordt goed en professioneel te woord gestaan en vragen worden uitstekend beantwoord. Service is erg goed. waardoor je, als je schade hebt, direct aan ASN denkt voor...Ervaring is is uitstekend. Je wordt goed en professioneel te woord gestaan en vragen worden uitstekend beantwoord. Service is erg goed. waardoor je, als je schade hebt, direct aan ASN denkt voor herstellen i.p.v. na te denken welk schadebedrijf je moet hebben.
Dit is de tweede keer dat ASN schade aan mijn auto heeft hersteld. De eerste keer was ik door een ongeluk niet in staat mijn auto op te halen. Ze hebben mijn auto toen naar mijn huis...Dit is de tweede keer dat ASN schade aan mijn auto heeft hersteld. De eerste keer was ik door een ongeluk niet in staat mijn auto op te halen. Ze hebben mijn auto toen naar mijn huis gebracht. De 2e keer ook geen klachten. Auto van binnen en buiten zo goed als nieuw.
Van telefonische afspraak, tot het ophalen van de auto is alles is netjes verzorgd door Asn.
Zeer goed.
Alles goed en volgens afspraak.
Goede communicatie. Snel geholpen. Vergeten item snel opgelost.
Via via bij Asn spijkenisse terecht gekomen. Wat een Mooi bedrijf, met zeer vriendelijke en bekwame medewerkers.Alles volgens afspraak verlopen,en auto keurig netjes bij aflevering.