Top bedrijf. Gaat hen niet om geld verdienen, zijn eerlijk. Is het zonde om er iets aan te doen dan geven ze ook dat advies.
Het bedrijf is zeer professioneel, voordelig en reparaties worden ook vrij snel uitgevoerd. Tot nu toe alleen maar te maken gehad met vriendelijk personeel. Men komt ook de gemaakte beloftes na.
Alles was tot in de puntjes geregeld, wat een fijn bedrijf.
De afspraak die gemaakt is wordt volledig nagekomen Het personeel is zeer correct en vriendelijk Mocht het nodig zijn ,wat ik niet hoop ga ik beslist weer naar ASN Spijkenisse
Gewoon zeer goed!!
Ik ben zeer tevreden over ASN -De offerte klopte met de prijs. - door omstandigheden kon de auto niet op tijd geleverd. Er werd kosteloos vervangend vervoer geleverd. - De auto was...Ik ben zeer tevreden over ASN -De offerte klopte met de prijs. - door omstandigheden kon de auto niet op tijd geleverd. Er werd kosteloos vervangend vervoer geleverd. - De auto was helemaal schoon gemaakt.
Fijn bedrijf, goede reparatie.
Snel en met duidelijke uitleg geholpen, en schade van de auto keurig gerepareerd.
Was snel klaar schone auto binnen en buiten vriendelijke medewerkers
Prima ontvangst, behandeling en afhandeling. Zeer goed hersteld en snel. Ben zeer tevreden. Auto hebben ze compleet schoon afgeleverd tevens met een check up van banden en verlichtng. Fijn.