E.e.a. komt zeer professioneel over. Zeer klantvriendelijk en terzake kundig. Reparatie duurde langer dan verwacht maar het resultaat was er ook naar. Een aanrader voor een ieder om hier reparaties... E.e.a. komt zeer professioneel over. Zeer klantvriendelijk en terzake kundig. Reparatie duurde langer dan verwacht maar het resultaat was er ook naar. Een aanrader voor een ieder om hier reparaties te laten uitvoeren.

Goede service, alleen duurde het wel lang voor de schade hersteld was, maar verder goed hersteld.

Uitstekend bedrijf!

Fijn bedrijf,zeer goed herstel van de schade.
Wat een verrassing dat de auto ook nog netjes schoongemaakt is.

Zeer vriendelijk, behulpzaam, professioneel en komen afspraken na

Fijn contact en duidelijke uitleg.

Hiervoor heb ik al een paar keer mijn auto laten repareren en het is altijd goed gegaan conform afspraak en werkzaamheden. De laatste keer was ik al onderweg en belde toch maar even dat ik onderweg... Hiervoor heb ik al een paar keer mijn auto laten repareren en het is altijd goed gegaan conform afspraak en werkzaamheden. De laatste keer was ik al onderweg en belde toch maar even dat ik onderweg was, helaas kreeg ik te horen dat de werkzaamheden uitgelopen waren en dat de auto pas de volgende dag klaar zou zijn. De werkzaamheden zijn goed verricht helaas vond ik her en der nog wat stof van het polijsten waar ik niet erg blij mee was.

Voelt héél goed als men binnenstapt én vriendelijke benadering, kennis van zaken!!

Wat een top bedrijf!

Superfijn dat mijn auto helemaal schoon werd terug gegeven.