Al meerder keren geweest en altijd zeer goed geholpen en ze denken met je mee.
Heel prettige ervaring. Schade is perfect afgehandeld en mijn auto stond er keurig volgens afspraak weer helemaal netjes en strak bij. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de afhandeling...Heel prettige ervaring. Schade is perfect afgehandeld en mijn auto stond er keurig volgens afspraak weer helemaal netjes en strak bij. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de afhandeling met mijn verzekering is helemaal verzorgd. Helemaal top!
Strijk Gameren is een klantvriendelijk bedrijf, denkt over alles mee en wilt graag helpen. Ze ontzorgen en begeleiden goed bij schades.
Zeer goed geholpen. Tijdens het werk goed geïnformeerd over de voortgang. Zeer tevreden met het resultaat.
Keurig geholpen
Super te woord gestaan en geholpen erg tevreden met de afwikkeling ik kan t iedereen aanbevelen niets meer aan toe te voegen kan niet 1 ding opnoemen wat niet goed gegaan is helemaal top.
Zeer goed en vakkundig Ook goede service ivm leen auto Zeer tevreden over gerepareerde schade service en info over de schade waren ook goed Alles wordt geregeld Zeer goed en vakkundig Ook goede service ivm leen auto Zeer tevreden over gerepareerde schade service en info over de schade waren ook goed Alles wordt geregeld
De besproken werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, in goed overleg werd de auto zelfs thuis gebracht.