Buitengewone serviceverlening, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Goede communicatie. Snelle en deskundige service.

Mjin ervaring met ASN Autoschade Utrecht is zeer positief. Aan de telefoon, per email en aan de balie wordt men snel, professioneel en vriendelijk geholpen. De schade aan mijn auto is goed hersteld.... Mjin ervaring met ASN Autoschade Utrecht is zeer positief. Aan de telefoon, per email en aan de balie wordt men snel, professioneel en vriendelijk geholpen. De schade aan mijn auto is goed hersteld. De gedane afspraken zijn nagekomen en ophalen en afhalen ging vlekkeloos.

Goede prettige service, kon snel genoeg terecht, vervangauto was goed

Vriendelijke en servicegerichte ontvangst bij balie, snelle service, sterke communicatie en de auto weer keurig gerepareerd. Ik ben heel tevreden klant!

Snelle en correcte afhandeling, erg vriendelijk & goed behandeld.

Vriendelijk ontvangen, duidelijke afspraken, nette vervangende auto

Zakelijke/vriendelijke ontvangst, keurige gang-van-zaken, auto werd opgehaald en weer teruggebracht. Had geen vervangend vervoer nodig dus dat was ook voor ASN een goede zaak. Schade voor zover ik... Zakelijke/vriendelijke ontvangst, keurige gang-van-zaken, auto werd opgehaald en weer teruggebracht. Had geen vervangend vervoer nodig dus dat was ook voor ASN een goede zaak. Schade voor zover ik kan zien perfect hersteld.

Zeer prettig contact, snelle afhandeling van de schade aan mijn auto. Heel prettig dat een leenauto klaarstond. Al met al een prima ervaring!

Erg snel en vriendelijk personeel, heldere communicatie en goede service. Mijn Seat rijdt weer als vanouds.