Deskundig gerepareerd, het was makkelijk en snel om een afspraak te maken. Vriendelijk personeel, fijn dat er een leenauto was. Haal en brengservice top.

Prima werk geleverd. Binnen 24 uur was mijn auto voorzien van een nieuwe katalysator en stond de auto weer voor de deur op mijn vakantieadres.

Er was goed contact met de medewerkers van ASN. Dit betrof de mensen die ik aan de telefoon had maar ook de collega’s die de leenauto/onze auto kwamen afleveren. Ze hebben onze auto netjes... Er was goed contact met de medewerkers van ASN. Dit betrof de mensen die ik aan de telefoon had maar ook de collega’s die de leenauto/onze auto kwamen afleveren. Ze hebben onze auto netjes hersteld.

Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf steevast bovenaan. Ook deze keer voelde ik me meer koning dan klant, zonder ook maar één spatje onoprechtheid. Samen met deskundigheid... Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf steevast bovenaan. Ook deze keer voelde ik me meer koning dan klant, zonder ook maar één spatje onoprechtheid. Samen met deskundigheid levert dat ondeukbaar vertrouwen.

Ik wordt in het algemeen niet goed van altijd maar weer dit soort enquetes toegestuurd te krijgen. Daarmee wordt de waardering van ASN minder en minder en minder....

Het contact met het schadeherstelbedrijf was goed. Ik werd goed geholpen. Medewerkers waren klantvriendelijk en behulpzaam. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Verstrekte informatie was... Het contact met het schadeherstelbedrijf was goed. Ik werd goed geholpen. Medewerkers waren klantvriendelijk en behulpzaam. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Verstrekte informatie was duidelijk en begrijpelijk. Ik werd prima geholpen en ben zeer tevreden.

Mijn ervaringen zijn heel goed. De melding, het maken van een afspraak en de reparatie verliepen snel en tot volledige tevredenheid.

Snelle service. Vriendelijke medewerkers en keurig herstel!

Schade aan onderkant van de deur

Het duurde twee weken na het versturen van alle foto’s en documenten voordat ik een reactie kreeg. Had graag eerder willen horen dat de documenten goed waren en de onderdelen besteld zijn.... Het duurde twee weken na het versturen van alle foto’s en documenten voordat ik een reactie kreeg. Had graag eerder willen horen dat de documenten goed waren en de onderdelen besteld zijn. Eventueel met een verwachte levertijd. Wel een hele goede service dat jullie langskwamen om het onderdeel te monteren.