Het contact met ASN was prettig (vriendelijk, snel toegankleijk) en daarnaast was de service ook goed. Ik kon snel terecht, afspraken werden nagekomen. Mijn auto zelf ziet er ook weer als... Het contact met ASN was prettig (vriendelijk, snel toegankleijk) en daarnaast was de service ook goed. Ik kon snel terecht, afspraken werden nagekomen. Mijn auto zelf ziet er ook weer als nieuw uit
Vriendelijk, correct en snel. Medewerkers denken mee, zijn flexibel, de auto kon al binnen twee werkdagen worden ingepland en ze leveren prima werk. De schade die was ontstaan en door de...Vriendelijk, correct en snel. Medewerkers denken mee, zijn flexibel, de auto kon al binnen twee werkdagen worden ingepland en ze leveren prima werk. De schade die was ontstaan en door de verzekering werd vergoed is goed gemaakt. Een andere schade die ik zelf veroorzaakt had kon nu in een iets goedkoper tarief worden meegenomen (omdat de lakkleur toch al werd aangemaakt). Helaas was dat voor mij toch nog iets te duur. ASN heeft toen alsnog geprobeerd deze (schamp)schade weg te poetsen (dat is deels gelukt). Al met al een prima service.
Uitstekende service, vanaf telefonische intake tot "thuisbrengen" van de auto. Herstelde schade naar verwachting onzichtbaar, auto helemaal schoongemaakt. Prima.
Belde snel voor een afspraak, reparatie was snel gedaan en vriendelijke en duidelijke communicatie. Absoluut een aanrader.
Een geweldig team van ervaren vakbekwaamde mensen die doen wat een klant mag verwachten.
Heel vriendelijk te woord gestaan. Zijn erg meedenkend. Het geven van een leenauto is fantastische, zodat mijn mobiliteit kwam niet in het geding. De schade is op professionele wijze...Heel vriendelijk te woord gestaan. Zijn erg meedenkend. Het geven van een leenauto is fantastische, zodat mijn mobiliteit kwam niet in het geding. De schade is op professionele wijze gerepareerd. Je kan niet meer terugzien van de schade. Verder hielden zij mij op de hoogte van het verder proces van de schade afhandeling. Op deze manier kon men volgen hoe het allemaal verliep. Dank
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid, de hulpvaardigheid en het uitgevoerde werk. De medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. De werkzaamheden werden vlot en goed uitgevoerd.
ASN Autoschade bedrijf Utrecht hersteld de slechte reparaties van ASN Leeuwarden zorgvuldig en adequaat. Uteraard wel jammer dat dit proces via Utrecht heeft moeten plaatsvinden en niet gewoon...ASN Autoschade bedrijf Utrecht hersteld de slechte reparaties van ASN Leeuwarden zorgvuldig en adequaat. Uteraard wel jammer dat dit proces via Utrecht heeft moeten plaatsvinden en niet gewoon direct zorgvuldig in Leeuwarden. (schroeven vergeten, stekkertjes niet aansluiten, sensoren niet zorgvuldig testen voor aflevering na een gerepareerde autoschade). Alleen voor de extra tijd die wij er aan kwijt zijn geweest had wel een excuses uit Leeuwarden mogen komen. Maar het probleem wordt uiteindelijk opgelost daar gaat het uiteindelijk om. Utrecht bedankt.
Snel geholpen, zeer vriendelijk. keurig gerepareerd
Zeer goed geholpen. Mooi resultaat van de auto. Ik kon wat bijbetalen om wat extra werk te laten doen. Super!