Goede communicatie met het kantoor voor het inplannen, auto snel opgehaald met tevens een gloed nieuwe vervangende auto. Vriendelijke monteur. Auto gewassen en erg goed gerepareerd. Weer zo goed als... Goede communicatie met het kantoor voor het inplannen, auto snel opgehaald met tevens een gloed nieuwe vervangende auto. Vriendelijke monteur. Auto gewassen en erg goed gerepareerd. Weer zo goed als nieuw! Erg tevreden.

Goed. Ook na de overgang naar een nieuwe eigenaar. Goed teken is dat het oude personeel, dat verwant is aan de vorige eigenaar is gebleven.
Mijn oude auto is keurig opgeknapt en daar kan ik...
Mijn oude auto is keurig opgeknapt en daar kan ik weer een tijd mee rondtoeren. Voor zover ik kan zien is alles naar behoren afgewikkeld.. Geen verrassingen.

Prima, snelle dienstverlening. Heel vriendelijk en correct contact. Bliksemsnel een vervangende nieuwe auto. Dank ik heb hierdoor weinig druk gevoeld. Goed geregeld voor mij als klant.

Vriendelijk personeel, uitstekend geholpen Het zou wel fijn zijn als er van te voren wordt aangegeven wat voor auto er klaar staat. Nu hoefde ik niet veel te rijden, maar het van te voren weten kan... Vriendelijk personeel, uitstekend geholpen Het zou wel fijn zijn als er van te voren wordt aangegeven wat voor auto er klaar staat. Nu hoefde ik niet veel te rijden, maar het van te voren weten kan wel helpen in het plannen van iemands agenda.

Vriendelijk en goed geregeld. We kregen de auto blinkend schoon terug! Opgehaald en thuis bezorgd

In één woord geweldig.
Schade auto gehaald en gebracht.
Zeer vriendelijk personeel.
Bijna nieuwe vervangende auto voor de deur.
Goede Corona maatregelen. In één woord geweldig.
Schade auto gehaald en gebracht.
Zeer vriendelijk personeel.
Bijna nieuwe vervangende auto voor de deur.
Goede Corona maatregelen.
Heel erg tevreden. ( het schadeherstel trouwens ook perfect uitgevoerd )

Schades worden netjes hersteld. Ook goede coronamaatregelen worden toegepast.

Netjes en correct behandeld. Gelijk foto's van de reparatie laten zien. Goede corona maatregelen getroffen, sleutel netjes schoongemaakt voor afgifte.

Heel fijn contact gehad. Goede en snelle service.

Ik ben bijzonder tevreden!
Dat geldt voor het maken van een afspraak, het ophalen en brengen, de schade is deskundig hersteld en de auto werd schoon van binnen en buiten teruggebracht!