De schade aan mijn auto is prima gerepareerd. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Er werd aangegeven dat de auto ( door werkdruk ) na ongeveer14 dagen klaar zou zijn, wat ook uit...De schade aan mijn auto is prima gerepareerd. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Er werd aangegeven dat de auto ( door werkdruk ) na ongeveer14 dagen klaar zou zijn, wat ook uit kwam. Het hele grote voordeel van dit bedrijf is dat men zaterdag in de ochtend open is zodat direct een vervangende auto geregeld werd zodat ik vervangend vervoer had. Men hield het bedrijf zelf langer open om mijn auto na sluitingstijd aan te bieden en te helpen met de afhandeling met de verzekering.
Als tip zou ik in de vervangende auto een kleine beschrijving geven met daarop de belangrijkste functies van de leenauto. Denk hierbij aan de keuze brandstof, bediening verlichting en ruitenwissers, verstellen zitting, starten auto met drukknop.
Professionele en kundige medewerkers met oog voor de mensen! Daarnaast is een weer schone auto net dat beetje extra voor een grote glimlach na geleden schade
Prima geholpen
Het was voor mij de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten. Goede communicatie, mooie leenauto en top vakwerk afgeleverd. Aanrader indien nodig
Vriendelijke medewerkers, goed en deskundig geholpen.
Klantvriendelijk, komen afspraken na
Zeer klantvriendelijk bedrijf, personeel aardig en behulpzaam, afspraken worden nagekomen, goede uitleg gehad over wat ze gaan doen. Ik had geen leenauto nodig,maar ik kon kiezen tussen een...Zeer klantvriendelijk bedrijf, personeel aardig en behulpzaam, afspraken worden nagekomen, goede uitleg gehad over wat ze gaan doen. Ik had geen leenauto nodig,maar ik kon kiezen tussen een schakelbak of een automaat, als ik die nodig had. Kortom: Een top bedrijf!
Ondanks de wachtlijst en drukte enorm snel geholpen. Onze auto is uitstekend gemaakt. Nogmaals dank!
Schade perfect gedaan. Heel vriendelijk en komen afspraak na
Zeer prettige ervaring. Goede communicatie, vriendelijk en duidelijk. Snelle service ondanks drukte.