Na een inschatting van de kosten mbt de schade een afspraak gemaakt. De schade is keurig hersteld binnen het vooraf ingeschatte schade bedrag.
Flexibel met de afspraken, netjes en snel gewerkt, service gericht.
Een proffesoneel bedrijf ,vriendelijk personeel en de schade was onzichtbaar hersteld.
Uitstekend herstel bedrijf. Goede afhandeling van de schade. Je krijgt je auto schoon terug. Aardige bejegening. Leenauto of fiets behoort tot de mogelijkheden.
Goede en duidelijke uitleg van de kasten
Kon snel lang komen , werd snel geholpen en schade herstel goed uitgevoerd.
Mijn ervaring is bijzonder positief Personeel was erg klantvriendelijk en attent Alles is verlopen zoals afgesproken , tijdens de reparatie de beschikking gehad over een prima leenauto...Mijn ervaring is bijzonder positief Personeel was erg klantvriendelijk en attent Alles is verlopen zoals afgesproken , tijdens de reparatie de beschikking gehad over een prima leenauto en de schade is echt perfect hersteld Zeer tevreden dus
Goede communicatie, snel tot afspraak komen, de auto krijg je als nieuw terug!
Goede service en goede afhandeling!
Prettige en beleefde medewerkers, denken mee en zijn snel. Prijs-kwaliteit is erg goed. Kortom een aanrader