Prima service en heel vriendelijk

De reparatie en service zijn goed. Werkplaatsmedewerkers heel vriendelijk. Echter de dame achter de balie zou wel een communicatie cursus kunnen gebruiken. Het lijkt me dat iemand die het visite... De reparatie en service zijn goed. Werkplaatsmedewerkers heel vriendelijk. Echter de dame achter de balie zou wel een communicatie cursus kunnen gebruiken. Het lijkt me dat iemand die het visite kaartje van het bedrijf is dit ook moet uit stralen, en niet de klanten afkat of er vanuit gaat dat ze weten wat er bedoeld wordt als ze het niet aangeeft.

Goed bedrijf. Hele snelle en goede service. Vriendelijk en professioneel personeel.

Zeer goed, duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen

Prima service. Van het maken van een intake afspraak tot het ophalen van de auto. Alles werd goed gecommuniceerd en de lakschade is mooi hersteld. Zeer tevreden

Ik ben heel snel geholpen, en mijn auto was binnen 1 dag hersteld. De communicatie vooraf ging ook heel vlot. Ben heel tevreden!

Ik ben erg tevreden met de service. Jammer genoeg duurde het wel erg lang, maar dat ligt aan de levering van de onderdelen. Het enige zou ik als tip meegeven, om de auto ook even te wassen, hij lag... Ik ben erg tevreden met de service. Jammer genoeg duurde het wel erg lang, maar dat ligt aan de levering van de onderdelen. Het enige zou ik als tip meegeven, om de auto ook even te wassen, hij lag vol met stof en de stoel was echt heel vies.

Goede service vriendelijk snel een afspraak voor reparatie auto en wordt netjes gemaakt .

Snelle en efficiënte afwikkeling van de schade. Vriendelijke medewerkers.