Ben op een vriendelijke manier op de hoogte gehouden van het schadeherstel. De schade is bijzonder mooi hersteld en de auto is helemaal schoon afgeleverd.
Super klantvriendelijk, corona proof, mooi resultaat
Op elk moment steeds heel hulpzaam en vriendelijke medewerkers aan de telefoon gehad. Alles goed geregeld, kan niets anders zeggen dat mocht ik ooit een schade hebben, dan kom ik terug.
De medewerkers waren klantvriendelijk en efficiënt en de schade aan mijn auto was na 2 dagen hersteld.
Medewerkers van ASN Autoschade waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Vooraf kosten besproken (telefonisch en bevestiging via mail). Snelle afhandeling en goede beantwoording van vragen m.b.t....Medewerkers van ASN Autoschade waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Vooraf kosten besproken (telefonisch en bevestiging via mail). Snelle afhandeling en goede beantwoording van vragen m.b.t. dekking door verzekering.
Prima gerepareerd en snel.
Zeer vriendelijk geholpen, kennis van zaken, eerlijk, mooie vervangende auto, behulpzaam. Corona regels worden netjes nageleefd. Schade perfect gerepareerd, Snel en alles volgens afspraak.
ASN is een uitstekend autoschade bedrijf. Contact was erg goed en menig bedrijf zou van hun voorbeeld kunnen leren. Hun uitleg van hoe, wat en wanneer iets gaat gebeuren is erg duidelijk, ik werd...ASN is een uitstekend autoschade bedrijf. Contact was erg goed en menig bedrijf zou van hun voorbeeld kunnen leren. Hun uitleg van hoe, wat en wanneer iets gaat gebeuren is erg duidelijk, ik werd zelf de dag na het brengen van mijn auto opgebeld door Sylvia om even de status van mijn auto door te geven....echt gaaf dat ze dat doen. Reparatie was zo mooi gedaan, echte vakmensen en een aanrader als je je auto moet wegbrengen en laten repareren zonder zorgen.