Good understanding of client's needs and follow up. Good care of the car and top marks for workmanship. Office/administrative staff also very helpful. Thank you.
Goede en adequate afhandeling van de geleden schade verholpen door ASN Autoschade Van Vreden Binchorst Zeer ervaren medewerkers en goede afspraken gemaakt. Op tijd gereed en...Goede en adequate afhandeling van de geleden schade verholpen door ASN Autoschade Van Vreden Binchorst Zeer ervaren medewerkers en goede afspraken gemaakt. Op tijd gereed en perfect afgeleverd. Prima service!
Heb heel goede ervaring nette en correcte behandeling goede uitleg van de te verrichten werkzaamheden En afspraken worden nagekomen
Goed telefonisch bereikbaar, duidelijke uitleg wat betreft afhandeling schade, zeer klantvriendelijk, goede service. Ligging bedrijf is centraal en daardoor prima te bereiken.
Uistekend
Het contract met het bedrijf is en was uitstekend . Het personeel was vriendelijk en behulpzaam . Afspraken geheel naar behoefte nagekomen . Afwerking snel en goed.
Vriendelijke ontvangst en schadeopname. Schade is uitstekend hersteld. Men heeft echt moeite gedaan om de auto op de afgesproken tijd gereed te hebben. De auto werd gewassen en van binnen...Vriendelijke ontvangst en schadeopname. Schade is uitstekend hersteld. Men heeft echt moeite gedaan om de auto op de afgesproken tijd gereed te hebben. De auto werd gewassen en van binnen schoongemaakt afgeleverd. De vervangende auto was ook prima.
Het is een goed bedrijf waar je voor kwalitatief goede schadeherstellingen naar toe kan gaan. Ook de communicatie is goed en de leenauto is goed verzorgd. Bij mij is er een dingetje vergeten. Het...Het is een goed bedrijf waar je voor kwalitatief goede schadeherstellingen naar toe kan gaan. Ook de communicatie is goed en de leenauto is goed verzorgd. Bij mij is er een dingetje vergeten. Het toegezegde gratis bijwerken van krassen op de motorkap is niet uitgevoerd. Anders was een 10 zeker haalbaar.
Ik kwam er voor het eerst gelukkig, maar iedereen was behulpzaam en de afspraak was snel gemaakt . Toen de auto voor reparatie gebracht werd , stond de vervangende auto klaar ... zeer tevreden
Het contact met de mensen liep erg netjes en heel vriendelijk. Werd ook een leenauto voorgesteld uit eigen beweging denk dat jullie ook eventueel kunnen aangeven voor haal en breng diensten...Het contact met de mensen liep erg netjes en heel vriendelijk. Werd ook een leenauto voorgesteld uit eigen beweging denk dat jullie ook eventueel kunnen aangeven voor haal en breng diensten dat zag ik pas nadat ik herinnering afspraak mail kreeg. Verder top