Zeer vlot geholpen door een vriendelijke (en humoristische) dame. Houd ik van!! Na 2 dagen was de auto al klaar.
Klantvriendelijk, flexibel, extra kosten die gedurende de reparatie naar voren komen worden overlegd, conform afspraak weer opgeleverd.
Communicatie is helder en het personeel is altijd vriendelijk en in een goed humeur. Welwillend om te helpen en de service is snel.
Snel geholpen, duidelijke prijsindicatie en mooi spuitwerk. Na oplevering was 1 achterlamp kapot, alleen deze hebben ze de volgende dag kostenloos direct vervangen. Top.
Vriendelijke personeel en alles netjes afgehandeld.
Ik ben tevreden, de reparatie is prima verricht, de mevrouw aan de receptie zeer vriendelijk, de maatregelen i c corona zeer nauwlettend opgevolgd
Prettige ontvangst met een kopje koffie. Ton werkte in razend tempo het inchecken af incl het maken van foto's met toelichting. Prima. Het afgeleverde werk alsof ik een nieuwe auto... Prettige ontvangst met een kopje koffie. Ton werkte in razend tempo het inchecken af incl het maken van foto's met toelichting. Prima. Het afgeleverde werk alsof ik een nieuwe auto terugkreeg. Maatregelen door Corona zeer goed. De beschikbaar gestelde leenwagen is geweldigd. Niets anders dan lof.
Klantvriendelijke service en snelle reparatie van mijn auto.
Vriendelijk
ASN medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, pro-actief in de communicatie en goed op de hoogte van het schade dossier. De schade is netjes en met zorg gerepareerd.