Je wordt er super goed en netjes behandeld. Ik zelf zou het iedereen aanraden. Heel klantvriendelijk als of je bij een grote familie bent echt super goed. Je auto wordt...Je wordt er super goed en netjes behandeld. Ik zelf zou het iedereen aanraden. Heel klantvriendelijk als of je bij een grote familie bent echt super goed. Je auto wordt netjes en schoon voorgereden gewassen en uit gestofzuigd echt top. De communicatie is ook top alles gewoon goed is eigenlijk meer dan een 10 waard.
Zeer klantvriendelijk en accuraat.
Goed en vriendelijke geholpen en snel. En de repartie keurig uitgevoerd en snel
Goede service. Linker zij spiegel was gebarsten bij ophalen. Ik had auto niet zo achter gelaten op parkeerterrein ASN echter door medewerkers ASN op een bepaald moment (tijdens wekzaamheden?)...Goede service. Linker zij spiegel was gebarsten bij ophalen. Ik had auto niet zo achter gelaten op parkeerterrein ASN echter door medewerkers ASN op een bepaald moment (tijdens wekzaamheden?) geconstateerd. Allemaal netjes opgelost, spiegel vervangen door ASN.
Vriendelijk en zakelijke service. Duidelijke, heldere afspraken over de schade, planning en de kosten van de reparatie. Planning afleveren op datum en tijdstip zoals afgesproken. Reparatie perfect...Vriendelijk en zakelijke service. Duidelijke, heldere afspraken over de schade, planning en de kosten van de reparatie. Planning afleveren op datum en tijdstip zoals afgesproken. Reparatie perfect uitgevoerd.
Heel goed nette ontvangst en super afhandeling van de schade
Schade is snel en vakkundig afgehandeld. Vooraf duidelijkheid over tijdsduur, kosten en vervangend vervoer. Uitstekende communicatie, zowel per mail als telefoon en uitstekende ontvangst door de...Schade is snel en vakkundig afgehandeld. Vooraf duidelijkheid over tijdsduur, kosten en vervangend vervoer. Uitstekende communicatie, zowel per mail als telefoon en uitstekende ontvangst door de receptie bij opnemen schade, brengen en afhalen van de auto.