Zeer vriendelijke mensen, extra service (bandenspanning ook op porde gebracht bijv), geen lange wachttijden. Correcte afhandeling van zaken.
Prima, vriendelijke zakelijke behandeling.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam en deskundig. Reparatie is goed en netjes uitgevoerd . Auto is schoon afgeleverd.
Goed en duidelijk contact en goede service!
Prima service, heldere afspraken
De schade is goed en in korte tijd hersteld. Het duurde even voordat er plaats was in de agenda, maar toen was de auto ook in 2 dagen gerepareerd. En helemaal schoon van binnen en van buiten; ook...De schade is goed en in korte tijd hersteld. Het duurde even voordat er plaats was in de agenda, maar toen was de auto ook in 2 dagen gerepareerd. En helemaal schoon van binnen en van buiten; ook een fijne bijkomstigheid. De klantvriendelijkheid was uitstekend. Ik hoop niet weer een auto te hoeven laten repareren, maar als het zo is dan ga ik zeker weer naar ASN.
Vakkundig, accuraat en vriendelijk. De auto weer perfect terug gekregen. In de leenauto lag nog wat papier / rommel van de vorige berijder.
Op zich is de schade heel netjes gerepareerd en zou het cijfer naar een 8 kunnen. Echter twee misschien wat pietluttige zaken maken dat ik toch een lager cijfer moest geven. Deze zaken zijn:...Op zich is de schade heel netjes gerepareerd en zou het cijfer naar een 8 kunnen. Echter twee misschien wat pietluttige zaken maken dat ik toch een lager cijfer moest geven. Deze zaken zijn: het monteren van een andere grill (standaard Polo grill) dan er oorspronkelijk in heeft gezeten (Polo Cross) en net niet "blind monteren: van de nummerplaat aan de voorzijde.
Het schadeherstel is goed uitgevoerd en de receptiemedewerkers zijn klantgericht en deskundig
Heel behulpzaam en goede service, vriendelijke medewerkers.