Super goed geholpen, en het nieuwe cabriodak perfect gemonteerd.

Het contact met vd Linden is erg persoonlijk en hiermee ook prettig. Ze zijn vrijwel altijd bereikbaar of bellen je binnen kort termijn terug.
De medewerkers zijn ook erg klantvriendelijk. Je...
De medewerkers zijn ook erg klantvriendelijk. Je wordt snel geholpen of aangesproken wanneer je geholpen kan worden. Koffie, water en thee worden altijd aangeboden. Ik wordt altijd geholpen door dezelfde medewerker indien ik vragen heb en dat is erg fijn. Dit zijn vaak Twan, Peter of Sven. Hiermee heb ik echt een gevoel van vertrouwen en dat vind ik bij een auto garage erg belangrijk. Ik heb dan ook nooit het idee dat ik "besodemieterd" wordt. Er wordt namelijk wel vaka gezegd dat dit de gang van zaken is bij een autogarage.
Afspraken worden altijd nagekomen en anders wordt je tijdig geïnformeerd betreffende de stand van zaken. Ik heb zo ooit een leen auto meegekregen, omdat mijn auto niet volgens hun planning optijd klaar was. Dit had niet gehoeven, maar het kwam heel handig uit en dit noem ik nou echt top service!
Heren ga zo door en super bedankt dat jullie altijd voor me klaar staan!

Vriendelijk personeel en ben zeer blij met de ruime openingstijden. Kon al vroeg mijn auto brengen en leenauto ophalen.
Auto was snel hersteld.

Van der Linden is heel correct, accuraat en hebben ‘dienstverlening’ hoog in het vaandel! Zeer snelle reactie gekregen, alles correct afgewerkt en de reparatie zeer professioneel... Van der Linden is heel correct, accuraat en hebben ‘dienstverlening’ hoog in het vaandel! Zeer snelle reactie gekregen, alles correct afgewerkt en de reparatie zeer professioneel uitgevoerd!

Nette medewerkers, houden je tussentijds goed op de hoogte.

Fijne communicatie en men denkt mee met de klant. Resultaat is gewoon heel goed.

Advies: Ontvangstruimte is zwaar gedateerd en straalt die kwaliteit niet uit. Dat zou ik aanpakken.

Ik ben erg tevreden over de snelheid, manier van communiceren, de uiteindelijke reparatie en in zijn algeheelheid dus met de service. Ook is de schade vakkundig gerepareerd, kortom, niets dan lof.... Ik ben erg tevreden over de snelheid, manier van communiceren, de uiteindelijke reparatie en in zijn algeheelheid dus met de service. Ook is de schade vakkundig gerepareerd, kortom, niets dan lof. Het was mogelijk om een leenauto te krijgen. Tevreden klant.

Erg behulpzaam en hartelijk bedrijf.
Schade is keurig netjes gemaakt en de auto stond gewassen en uit gestofzuigd klaar op ons te wachten. Super.

Bij aankomst was er meteen koffie dus was het meteen een leuk welkom bij deze zaak en werd mij goed uitgelegd wat er ging geburen dus ga zo door

De intake loopt soepel. De afspraken mbt de doorlooptijd van de reparatie zijn duidelijk en worden nageleefd. De leenauto is/was prima en de afhandeling naar de verzekeraar werd adequaat uitgevoerd.