Prima service: snelle reaktie op telefoontje en afspraak kunnen maken. Auto wordt opgehaald en terug gebracht. Luxe dat de auto buiten EN binnen wordt gepoetst. Waar we de volgende keer zelf op...Prima service: snelle reaktie op telefoontje en afspraak kunnen maken. Auto wordt opgehaald en terug gebracht. Luxe dat de auto buiten EN binnen wordt gepoetst. Waar we de volgende keer zelf op zullen letten (hopen natuurlijk dat dit niet nodig is), is dat we bij het maken van de afspraak vragen hoe lang het naar verwachting zal duren voordat de auto weer klaar is.
Zakelijk al klant en na de schade aan de auto van mijn partner, ook voor ASN vd Linden gekozen via de verzekeraar. Nadat de auto weer geleverd was, bleek dat het slot van de portier niet meer...Zakelijk al klant en na de schade aan de auto van mijn partner, ook voor ASN vd Linden gekozen via de verzekeraar. Nadat de auto weer geleverd was, bleek dat het slot van de portier niet meer werkte. Na melding konden we dag erop om 9 uur gelijk komen om het probleem op te lossen. Prima service !
Goede calculatie vooraf, er kon snel een afspraak gemaakt worden en de auto is netjes gemaakt
Duidelijk overzicht van de gemaakte kosten voorafgaand aan de reparatie
Service en afspraak = afspraak staan hoog in het vaandel
Duidelijke afspraken worden volledig nagekomen. Uitstekende leenauto ter beschikking gekregen.
Het afgeleverde werk ziet er prima uit. De communicatie kan beter.
Goede ervaring! Snel geholpen, leenauto mee en duidelijke communicatie.
Auto is netjes gerepareerd en op tijd klaar. Ook de leenwagen was prima. Achteraf nog een kleinigheid hersteld die ik ontdekte bij het vertrek. Helaas zijn er ook nog enkele kleine deukjes blijven...Auto is netjes gerepareerd en op tijd klaar. Ook de leenwagen was prima. Achteraf nog een kleinigheid hersteld die ik ontdekte bij het vertrek. Helaas zijn er ook nog enkele kleine deukjes blijven zitten maar die waren niet te herstellen zonder spuiten en dat was zo afgesproken. Alles snel opgelost. Tevreden klant
Ik ben zeer tevreden met de service! Kreeg een goed ontvangst door Peter en kreeg zelfs een kopje koffie aangeboden! Ik kende mijn auto niet meer terug! Reparatie perfect gemaakt. En ze hebben...Ik ben zeer tevreden met de service! Kreeg een goed ontvangst door Peter en kreeg zelfs een kopje koffie aangeboden! Ik kende mijn auto niet meer terug! Reparatie perfect gemaakt. En ze hebben zelfs de auto van binnen en buiten schoon gemaakt,Kortom Super service !