Het eerste contact verliep prima. We hebben een datum afgesproken en die afspraak werd ook nagekomen Door een verkeerde communicatie intern kreeg ik pas enkele dagen later een...Het eerste contact verliep prima. We hebben een datum afgesproken en die afspraak werd ook nagekomen Door een verkeerde communicatie intern kreeg ik pas enkele dagen later een telefoontje dat de auto klaar was. Geen probleem. Samen de auto bekeken. Zag er prima uit. Nogmaals i.v.m. corona stuur en klink en versnellingspook schoongemaakt!
Schadeherstel met supermooi spuitwerk in tweeëneenhalf keer de geplande tijd
Deskundige medewerkers, heel plezierig in de benadering en prima worstenbroodjes...
Nette en snelle afwerking behulpzaam en meedenkend voor een oplossing.
Erg klantgericht en vriendelijk. Kwaliteit ziet er top uit
Vriendelijk, accuraat, komen afspraken na en leveren prima werk af
We hadden een goed contact met het bedrijf en de medewerkers waren zeer vriendelijk. De schade is naar tevredenheid afgewikkeld.
De service was snel, no-nonsense en to-the-point. Daarover zeker geen klachten. Ook het werk is (voor zover ik dat kan beoordelen keurig uitgevoerd. Het enige punt waar ik minder gelukkig mee was,...De service was snel, no-nonsense en to-the-point. Daarover zeker geen klachten. Ook het werk is (voor zover ik dat kan beoordelen keurig uitgevoerd. Het enige punt waar ik minder gelukkig mee was, is de vervangauto: ik dacht een vergelijkbare auto te krijgen, maar dat viel tegen. Gelukkig heb ik niet veel gereden.
Duidelijke communicatie, keurige afwerking van de schade.