Opdrachten waar wat meer tijd voor beschikbaar is,...Opdrachten worden snel en flexibel opgepakt. Voor urgente schade is men bereid een gaatje te vinden en daardoor weer snel onderweg.
Opdrachten waar wat meer tijd voor beschikbaar is, lijden wel eens onder de flexibiliteit.
Ik ben altijd goed te woord gestaan en heb alle medewerking gekregen waarom ik gevraagd heb.
Uitstekende service, deskundig personeel. Een betrouwbaar adres voor uw autoschade. Mijn auto werd zgan afgeleverd.
Gelukkig rijden we niet vaak schade, maar als er iets gebeurd is, denken we alleen aan vd Linden voor herstel. Prima bedrijf!
Je word vriendelijk, vlug en goed geholpen! Alle rompslomp rondom je schade word ook mooi door hun geregeld. Het was voor mij nu de tweede keer dat ik bij ASN vd Linden was. Ik kom...Je word vriendelijk, vlug en goed geholpen! Alle rompslomp rondom je schade word ook mooi door hun geregeld. Het was voor mij nu de tweede keer dat ik bij ASN vd Linden was. Ik kom graag bij ASN vd Linden in Veldoven.
Goed bereikbaar, afspraken worden nagekomen, leenauto tot de beschikking wanneer nodig, prijs/kwaliteit is goed tot zeer goed
Nette medewerker, goed geadviseerd.
Vakmensen met oog voor de klant, oplossingsgericht en hoog niveau van service