Vriendelijk personeel. Stiptheid

Prima service, goed advies, op tijd klaar.

Ervaring is positief, duidelijke afspraken die nagekomen worden. Auto wordt in perfecte staat opgeleverd.
Bij controle bleek er een kleine schade te zijn. Hierop werd zeer adequaat gereageerd en een goede oplossing aangeboden.
Kortom perfecte service.
Contact met personeel vriendelijk en correct.

Mooi bedrijf vriendelijke deskundige medewerkers, dragen een oplossing aan en denken met je mee.
Gratis leenauto, en regelen alles met je verzekering, kost je geen moeite

Prima opvang en goede service.

Snel, correct en goed

ASN stond me professioneel te woord. Schadeonderzoek was snel en bracht meer aan het licht dan je als bestuurder op het eerste gezicht denkt. Vaklui dus. Ze proberen altijd net wat extra's te... ASN stond me professioneel te woord. Schadeonderzoek was snel en bracht meer aan het licht dan je als bestuurder op het eerste gezicht denkt. Vaklui dus. Ze proberen altijd net wat extra's te doen dan "uitdeuken en spuiten". Contacten met verzekeraar namen ze ook meteen uit handen dus geen papieren rompslomp gehad. De leenauto en een extra klusje aan de auto waren ook geen probleem. Prima geregeld dus.

Ik ben zeer goed geholpen
Met een hoogstaande service
Ben erg tevreden

Nice service, during the car repair period I can use the replacement car. And the quality of repair was nice as well.

Vriendelijk,behulpzaam en meedenkend