Zeer vriendelijke mensen en die regelen wat ze zeggen dat ze regelen. Hebben mij echt een goed gevoel gegeven en blij gemaakt met de vervangende auto die netjes klaarstond toen ik aan kwam.

Very professional and always in time work.

Schade rijden is niet leuk. Maar door de prettige ontvangst en verdere deskundige afhandeling kijk ik toch met zeker plezier terug op het voorval

Prima geholpen

Mijn ervaring wat buitengewoon goed. Grote complimenten voor de manier waarop met ons is meegedacht. Er werd sneller en beter service verleend dan wij hadden durven hopen. Het betrof schade op een... Mijn ervaring wat buitengewoon goed. Grote complimenten voor de manier waarop met ons is meegedacht. Er werd sneller en beter service verleend dan wij hadden durven hopen. Het betrof schade op een auto met een krappe deadline ivm inruil.

Persoonlijke contact inzake het herstel van de schade waardeer ik zeer. De afspraak was zo gemaakt. De schade is perfect hersteld en meer dan dat: de auto was ook mooi schoon. Een superervaring.

Afhandeling van de schade goed geregeld. Alles volgens afspraak. Schade onzichtbaar hersteld en auto superschoon weer retour ontvangen.

Mooi gespoten, 6 werkdagen later klaar dan aangekondigd en uitgedeukt in plaats van plaatdeel vervangen nadat dit tweemaal niet lukte

Ze zouden wel contact mogen houden met de ontwikkeling van het herstel als deze langer is dan gepland hakima

Snel en kundig geholpen. Meteen een goede leenauto meegekregen