Wat een snelle en probleemloze reparatie had moeten zijn, veranderde in de nachtmerrie.
Ik ben hier 3 keer geweest want bij elke reparatie breken ze iets in jouw auto en moeten opnieuw repareren.
De enige excuus van hen (quote): "De wet van Murphy was hier duidelijk van toepassing."

Reactie ASN Autoschade Vermaire Haarlem:

Geachte heer het antwoord van ons was iets genuanceerder als hierboven vermeld. Nogmaals onze excuses.
Geachte heer Oleksandr ,
het betreurt ons dat bovengenoemde voorvallen zijn gebeurt....
Geachte heer Oleksandr ,
het betreurt ons dat bovengenoemde voorvallen zijn gebeurt. De wet van Murphy was hier duidelijk van toepassing. Echter is het nooit onze bedoeling een auto af te leveren welke niet naar tevredenheid is gerepareerd. Helaas waar mensen werken worden ook fouten gemaakt .Echter ben ik van mening dat de oplossing uiteindelijk belangrijk is en we hopen dan ook dat de klachten na tevredenheid zijn afgehandeld . De zaken welke u hierboven aanhaalt zijn inmiddels met betrokken medewerkers besproken en heeft de volle aandacht. Gezien onze eerder reviews van onze klanten kan ik alleen maar zeggen onze excuses voor het ongemak. Wij steven altijd naar een 9+ ervaring welke helaas niet bij u gerealiseerd is.

Damian, Linda and the team were fantastic. I am very grateful for their professionalism, customer service and rapid turnaround. Most impressive! Thank you ASN Autoschade Vermaire!

Vriendelijke medewerkers en schade is professioneel c.q. perfect afgehandeld. De vervangende auto voldeed prima (Tesla Model-Y)

Aardige medewerkers, duidelijke afspraken, leenauto stond klaar, binnen een week klaar. En de auto stond er spik en span klaar om weer fijne kilometers te kunnen maken.

Alle zaken rond het schadeherstel zin prima geregeld en alle afspraken worden nagekomen.

De werkzaamheden worden correct uitgevoerd, maar de communicatie is ronduit slecht.

Prima service!

Leenauto meegekregen gedurende de tijd van reparatie en als service werd mijn gerepareerde auto voor mijn deur afgeleverd.

Klein minpuntje;
ze waren...
Prima service!

Klein minpuntje;
ze waren vergeten een stukje herstel van wat lakschade uit te voeren, maar daar mag ik snel voor terugkomen. Het blijft mensenwerk.

Snelle en directe, vriendelijke beandering. Informatieverstrekking tijdens traject heel netjes.

Bij binnenkomst kreeg gelijk de kosten te horen en dat zelfs inclusief BTW. Daarna heb ik mijn auto perfect gemaakt terug gekregen.

Asn was bij een prijsvergelijking veel goedkoper, de schade is prachtig hersteld.
De medewerkers zijn heel vriendelijk, hun antwoorden zijn eerlijk.
Ik kreeg een fijne leen auto mee.