Sharon Kops

Heel goed geholpen. Snel geregeld en super vriendelijk

Vriendelijke medewerker. Schade netjes verholpen. Goede uitleg over het herstel van de schade. De ruitenwissers van de leenauto bleken compleet versleten, ik ben hiervoor terug gegaan en toen werden... Vriendelijke medewerker. Schade netjes verholpen. Goede uitleg over het herstel van de schade. De ruitenwissers van de leenauto bleken compleet versleten, ik ben hiervoor terug gegaan en toen werden ze vervangen. Tevens brandde het onderhoudslampje van de leenauto. Mijn aanbeveling zou zijn om de leenauto te controleren alvorens deze aan een nieuwe klant mee te geven.

En fijne autoschade hersteller met vakmensen die bij elke schade die ik daar laat herstellen mooi werk leveren.

Nancy de Jong-Moore

Zeer fijne en goede ervaring. Ervaren en vriendelijk personeel. Mijn auto weer als nieuw terug.

Keurige ontvangst, schade opgenomen, afspraak gemaakt en binnen de geplande tijd correct afgehandeld.
De leenfiets is van matige kwaliteit.

Communeren goed. Handig was de whatsappjes waarin update gegeven werd over de voortgang van de reparatie.

Duidelijke en open communicatie. Vriendelijke ontvangt en tussentijdse updates als iets langer duurt dan eerder gecommuniceerd. En het herstelwerk ziet er goed uit.

Ik heb (gelukkig) geen eerdere ervaring met schadeherstel en dat wil ik verder ook zo laten. Maar als er toch weer iets zou zijn, zou ik direct weer naar ASN gaan. De parkeersituatie daar is niet... Ik heb (gelukkig) geen eerdere ervaring met schadeherstel en dat wil ik verder ook zo laten. Maar als er toch weer iets zou zijn, zou ik direct weer naar ASN gaan. De parkeersituatie daar is niet optimaal, maar de service en afhandeling vond ik heel plezierig. Communicatie vooraf was to-the-point en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop en einde van de werkzaamheden.

Prettig ontvangst en prima uitleg
krijg keurig bericht telefonisch dat de auto gereed is

Netjes geholpen, goede communicatie, actief meegedacht.