Super aardig en professioneel

Service en kwaliteit waren top

Vriendelijke bediening door de medewerkers.

Vriendelijk ontvangen, kreeg een nette leenauto mee.
Werd keurig uitgelegd hoe deze auto werkte (was een automaat)
Gebeld dat de auto klaar was keurig op de afgesproken dag.
Bij...
Vriendelijk ontvangen, kreeg een nette leenauto mee.
Werd keurig uitgelegd hoe deze auto werkte (was een automaat)
Gebeld dat de auto klaar was keurig op de afgesproken dag.
Bij ontvangst sleutel van mijn auto , weer personeel mee gelopen om uit te leggen wat ze hadden hersteld, en de auto was keurig schoongemaakt.

Heel tevreden en Heel goed geholpen en ver vangent ver voer stond netjes klaar dus echt een aanrader

Kleine parkeerschade netjes gerepareerd. Keurige leenauto, full electric nog wel. Ook eerdere schades keurig geregeld. Klein kleurverschil toen: opnieuw en ruimer gespoten. Bejegening vond ik ook... Kleine parkeerschade netjes gerepareerd. Keurige leenauto, full electric nog wel. Ook eerdere schades keurig geregeld. Klein kleurverschil toen: opnieuw en ruimer gespoten. Bejegening vond ik ook keurig, van elke medewerker met wie ik te maken kreeg.

Ik ben heel tevreden over het schade herstel. Bij de balie netjes en vriendelijk te woord gestaan, ook via de telefoon netjes geholpen en te woord gestaan.
Kortom een aanrader met een 10...
Kortom een aanrader met een 10 +
Carel Steijn

Prima auto gemaakt en schoon terug gekregen

Keurig een afspraak gemaakt voor de reparatie en kon een leenauto krijgen.
auto was klaar en schoongemaakt wat een service .
dus zeer tevreden