Goed. Fijn om tussentijds updates te krijgen met foto's via Whatsapp. En ook korte vragen stellen.
Correcte reparatie van de auto. Gebruik gemaakt dan haal en breng service. Zeer correcte medewerkers.Zeer tevreden met de raparatie.
Goeie afspraken, goeie service en afhandeling. Vervangend vervoer prima in orde.
Schade prima afgehandeld. Ontvangst door de medewerkers professioneel en vriendelijk. Voortgangsrapportage via WhatsApp leek een beetje te stokken later in de week.
Schade is mooi herstelt. Vriendelijk personeel. Leenauto. Snel herstel.
Heel fijn dat de auto op tijd gehaald en gebracht kon worden.
Keurig en snel geholpen. Altijd oplossingsgericht. Komen afspraken na. Goed info tijdenA verloop reparatie.
Onze schade is goed en volgens afspraak gerepareerd.
Prima resultaat, gebruik vervangend voertuig was prima, aanvullend was tijdige informatie dat eea langer zou duren door hoge temperaturen wenselijk geweest. Auto was keurig afgeleverd;...Prima resultaat, gebruik vervangend voertuig was prima, aanvullend was tijdige informatie dat eea langer zou duren door hoge temperaturen wenselijk geweest. Auto was keurig afgeleverd; compliment!
Heel klantgerichte vriendelijke medewerkers - zoeken oplossingen en heel snelle, uitstekende reparatie van mijn BMW X3