Er wordt geen woord onnodig vuil gemaakt. gewoon netjes repareren, halen en brengen en nette leenauto ter beschikking

Goed contact, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, dit al jaren lang, keer op keer.
Resultaten zijn ook uitstekend.

Snelle en goede service. Goed meegedacht met mogelijke oplossingen.

Zeer goed.
Ondanks een flinke schade(vervangen zijkant en achterstijl) is dit zeer snel opgelost. Dit was nodig ivm de werkzaamheden, waarbij we de bus nodig hadden.
Ook verder geen...
Zeer goed.
Ook verder geen omkijken gehad naar het afwikkelen met de verzekering, aangezien ze dit voor ons uit handen hebben genomen.

Snel en correct gerepareerd.

Erg behulpzaam, komen afspraken na, snelle en nette service

Perfect bedrijf met verstand van zaken

Top geregeld. Op tijd brengen, korte lijnen en op afgesproken tijd weer ophalen!

Goed en snel geholpen

ASN Zijdepark is een uiterst vakkundig en behulpzaam bedrijf. Ik ben geholpen met een prima 1e oplossing tot de auto gerepareerd kon worden. ik werd geduldig, begripvol en met goed advies geholpen... ASN Zijdepark is een uiterst vakkundig en behulpzaam bedrijf. Ik ben geholpen met een prima 1e oplossing tot de auto gerepareerd kon worden. ik werd geduldig, begripvol en met goed advies geholpen en de afspraken zijn keurig uitgevoerd.
Ik zal dit bedrijf vaak aan anderen aanbevelen.