Contact prima, klantvriendelijk en komt alle afspraken na.

Netjes geregeld, keurige ontvangst en houden zich fijn aan de afspraak.

Geweldig bedrijf ! Vriendelijke ontvangst, schade zeer vakkundig gerepareerd.

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht heeft mij erg prettig geholpen. Communicatie verliep soepel, erg klantvriendelijk, prima vervangend vervoer en mijn auto snel en vakkundig gerepareerd. Nogmaals... ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht heeft mij erg prettig geholpen. Communicatie verliep soepel, erg klantvriendelijk, prima vervangend vervoer en mijn auto snel en vakkundig gerepareerd. Nogmaals dank voor de goede zorgen!

Het contact is prima bij de medewerkers kan je zijn dat door jarenlange ervaring zij enorm vak bekwaam zijn. in goed overleg worden de afspraken heel goed nagekomen een prima bedrijf om de schade... Het contact is prima bij de medewerkers kan je zijn dat door jarenlange ervaring zij enorm vak bekwaam zijn. in goed overleg worden de afspraken heel goed nagekomen een prima bedrijf om de schade aan je auto te laten herstellen.

Super vriendelijk, behulpzaam, snel en betrouwbaar! Ik vond de service echt helemaal top!

Ze zijn klandvriedelijk alles is netjes af gehandeld

Zeer professioneel goede prijs kwaliteit

Ze hebben ons hele goed geholpen. Alle schaden aan onze auto is gemaakt en niks meer van te zien. Heb zelf niks hoeven regelen al het verzekerings werk hebben ze geregeld. Ik ben zeer te vreden