Backshop

heldere uitleg

nee

Angela Hendriks / gemeent Vlaardingen

Al jaren lange ervaring. trouw in het nakomen van afspraken en deskundigheid

laten duidelijk zien waarvoor een advies gegeven wordt.

Misschien bij trouwe klanten een aanbieding

Ik heb een ergonomisch toetsenbord besteld via de webshop, dat vervolgens snel geleverd werd.

(Bewerkt)

Altijd goede ervaringen

Gewoon goed

Webshop mag iets duidelijker

Via de resellerpagina van Kinesis ben ik bij backshop terechtgekomen. Omdat ik graag even wilde proberen ben ik langsgegaan in Rotterdam. Prettig geholpen door Lisanne, heeft duidelijk verstand van... Via de resellerpagina van Kinesis ben ik bij backshop terechtgekomen. Omdat ik graag even wilde proberen ben ik langsgegaan in Rotterdam. Prettig geholpen door Lisanne, heeft duidelijk verstand van zaken. En zeker ook niet te beroerd om een toetsenbord aan te raden wat de helft goedkoper is, maar wel beter bij mijn situatie past.

Het toetsenbord bleek niet op voorraad maar ik kreeg meteeb een mailtje met een verwachte leverdatum.

Omdat ik er toch was meteen even over muizen en bureaustoelen gehad. Heel vrijblijvend en informatief, heel erg fijn. Later die week toch ook maar een muis besteld.

Prettig om langs te kunnen komen in de winkel voor tips en advies. Fijne manier van communiceren.

De zoekfunctie op de site is wat onhandig (zou al helpen als er in het zoekresultaat ook afbeeldingen staan).

Reactie Backshop:

Bedankt voor deze fijne review! Mooi om te lezen dat onze persoonlijke benadering en eerlijk advies gewaard worden.

Marc

- Duidelijk vindbaar
- Prettig ontvangst
- Erg waardevolle en bruikbare informatie en advies omtrent mijn werkplek
- Genoeg instructiemateriaal om verschil te ervaren van diverse...
- Duidelijk vindbaar
- Prettig ontvangst
- Erg waardevolle en bruikbare informatie en advies omtrent mijn werkplek
- Genoeg instructiemateriaal om verschil te ervaren van diverse ergonomie en de geleerde kennis omtrent het zittend werken toe te passen.

- Zeer prettige communicatie waarin geluisterd wordt, gehoord wordt en aangevuld wordt.
- Een brede visie en benadering omtrent mijn werkplek

- uitbreiding locatie?

Goed en duidelijk omschreven.

Zeer positief. Kundig advies en snelle opvolging van kooporder.

Prima organisatie! Fijne webshop en prima afhandeling van vragen.

Duidelijke films om te kunnen zien hoe zaken werken en eventueel welke extra accessoires erbij geleverd kunnen worden!

Niet dat ik nu kan benoemen.

Prettig en overzichtelijk