Backshop

Michel Uittenbroek Gemeente Capelle aan den IJssel

Heel goed

menselijk, vriendelijk en hele goede vakmensen

Goede ervaring

Altijd snelle en vriendelijke reactie op vragen

Reactie Backshop:

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn te lezen dat ook onze dealers onze snelheid en expertise op prijs stellen.

Keurige en snelle levering.

Vriendelijk en deskundig telefonisch te woord gestaan.

Ik zag een rollermouse via de nieuwsbrief. Na raadplegen van de website kwam ik er niet goed uit, en ik werd keurig telefonisch geholpen. Ik heb 2 versies besteld, die de volgende dag kwamen. Na een... Ik zag een rollermouse via de nieuwsbrief. Na raadplegen van de website kwam ik er niet goed uit, en ik werd keurig telefonisch geholpen. Ik heb 2 versies besteld, die de volgende dag kwamen. Na een week eentje teruggezonden, die de volgende dag al gecrediteerd was.

De medewerker was uitstekend geïnformeerd. De retourzending zeer snel afgehandeld. Perfect. Mooi assortiment.

Bij de bestelling via internet kun je opmerkingen kwijt. Die zijn niet gelezen. Ik had gevraagd om latere verzending vanwege afwezigheid, maar de bestelling is gewoon de volgende dag geleverd. Bij de bestelling via internet kun je opmerkingen kwijt. Die zijn niet gelezen. Ik had gevraagd om latere verzending vanwege afwezigheid, maar de bestelling is gewoon de volgende dag geleverd.
Op de website kun je niet producten vergelijken op kenmerken, zoals dat bij veel andere webshops wel kan.

Martin Tiegelaar-Koers / ADP Nederland BV

Zeer goede service en uitgebreid de tijd genomen om de juiste oplossing te vinden.
Ook de service om op kantoor de nieuwe stoel in te komen stellen is geweldig.

Er wordt de tijd genomen om de juiste oplossing te vinden.
Vakkundig advies en goede service

R. Bravenboer

Profesioneel en zeer goed advies

Kennis en luisteren goed naar de klachten van de klant en bieden een perfecte oplossing

Cindy Braat / Evides

Zeer positieve ervaring en vriendelijke mederwerkster waar ik door geholpen ben.

De medewerkster die mij geholpen heeft. Was zeer een vriendelijke mevrouw die de tijd neemt om de juiste materialen te adviseren na aanleiding van mijn blessure.

Vooral zo door blijven gaan om voor een ieder de gewenste resultaten te behalen.

Zeer positief

Goed bereikbaar, denken mee en schakelen snel.

Julia

Zeer klantgericht, persoonlijk, betrokken en deskundig.

Kunnen echt maatwerk leveren.

Eerlijk gezegd niet...

Mijn bestelling heb ik gedaan via de website van Bakker Elkhuizen, derhalve zie ik Backshop als een fullfilment center.
Daarna heeft Backshop mij uitstekend geholpen.

Maak duidelijk welk verband er bestaat tussen Bakker Elkhuizen en Backshop.