Backshop

Prima. Ze nemen de tijd, luisteren goed, denken mee.

De mogelijkheid een stoel op proef te krijgen.

Reactie Backshop:

Bedankt voor uw positieve reactie. We hechten er veel waarde aan om, net zoals u zelf aangeeft, een goede match te maken. Daarnaast moet die match zich nog bewijzen in de praktijk. Neem daar rustig... Bedankt voor uw positieve reactie. We hechten er veel waarde aan om, net zoals u zelf aangeeft, een goede match te maken. Daarnaast moet die match zich nog bewijzen in de praktijk. Neem daar rustig de tijd voor en laat ons bij twijfel een kosteloze QuickScan maken van uw werkplek zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

TaxaTrust

Super goede service!!!! En super vriendelijke medewerkers.

Service super goed!

Heel tevreden, geholpen door een zeer klantvriendelijke en deskundige medewerker.

Na een hernia operatie besloot ik ergonomische middelen aan te schaffen om mijn werkcomfort te verbeteren. Snel kwam ik erachter dat dit veel moeilijker was dan gedacht. Ik belde met de Backshop en... Na een hernia operatie besloot ik ergonomische middelen aan te schaffen om mijn werkcomfort te verbeteren. Snel kwam ik erachter dat dit veel moeilijker was dan gedacht. Ik belde met de Backshop en legde mijn situatie netjes uit. Na goed geluisterd te hebben en de tijd genomen te hebben bracht de meneer die mij toesprak een advies uit. Deze heb ik precies uitgevoerd. Ik bestelde de geadviseerde producten en heb geen woorden om mijn tevredenheid te uiten. Alles is perfect!! Nooit heb ik zo comfortabel en volledig klachtloos gewerkt. Bedankt Backshop!

- Klantvriendelijk
- Goed, nauwkeurig advies
- Alleen maar goeds over dit bedrijf!

Snel en prima geleverd

Goede omschrijving vh product

Een rollermouse besteld, ging prima

snelle levertijd

duidelijkheid in verschil op de website tussen particulier en bedrijf

Reactie Backshop:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw positieve reactie na onze snelle levering van een Rollermouse. We doen ons uiterste best om bestellingen direct te verwerken. In het bestelproces wordt er geen onderscheid gemaakt voor bedrijven of particulieren. Beiden zijn we graag met raad en daad van dienst. Ook nadat u bij ons een bestelling geplaatst heeft. Mocht u tijdens het gebruik van de Rollermouse nog aanvullend advies wensen inzake houding of technische zaken dan helpen we u graag verder.
Alex Rodi, directeur Human Factors

Michel Collet

Dankzij de foto's kon ik het juidte keyboard aanschaffen. waarvan de toetsen hoog en "klikkend" genoeg zijn.

Ja, iets meer technische informatie, zoals men ook doet bij testen van materiaal, zoals in vaktijdschriften bij vergelijkende testen, of links daarnaar toe, zou nog beter zijn om een goede keuze te... Ja, iets meer technische informatie, zoals men ook doet bij testen van materiaal, zoals in vaktijdschriften bij vergelijkende testen, of links daarnaar toe, zou nog beter zijn om een goede keuze te kunnen maken,

zeer tevreden klant!

Klantvriendelijk, profesioneel. Duidelijk en geduldig uitleg over de producten.

Snelle service!

N.v.t.

Goed assortiment

Duidelijker vermelden dat de prijzen excl. BTW zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je gaat betalen.

Ilona Azar de Vlieger

Prima service en concurrerende prijs. Heel tevreden over beiden.

aflevering bijna altijd binnen 24 uur. Mogelijkheid tot uittesten