Backshop

Doorverwezen door arbomedewerker (werk) en vervolgens uitgebreid ter plaatse geinformeerd door Backshop over passende middelen om rug- en polsklachten te verminderen. Heb verschillende... Doorverwezen door arbomedewerker (werk) en vervolgens uitgebreid ter plaatse geinformeerd door Backshop over passende middelen om rug- en polsklachten te verminderen. Heb verschillende bureaustoelen uitgeprobeerd en kreeg advies op maat. Bij levering middelen op kantoor uitleg gekregen.

Advies op maat
extra informatie over zithouding etc
instructie op de werkplek met de nieuwe hulpmiddelen

evt. proeftijd uitbreiden met twee weken

De medewerker die ik telefonisch gesproken heb heeft me voorzien van de juiste informatie op basis van de informatie die hij van de klachten van een van mijn medewerkers van mij heeft doorgekregen.

Ja, ik vertelde de medewerker waarom ik op zoek was naar een bepaalde ergonomische muis voor een van mijn medewerkers en dat de bedrijfsarts een bepaald type muis adviseerde. Op basis van de... Ja, ik vertelde de medewerker waarom ik op zoek was naar een bepaalde ergonomische muis voor een van mijn medewerkers en dat de bedrijfsarts een bepaald type muis adviseerde. Op basis van de klachten van mijn medewerker die ik besproken heb met uw medewerker adviseerde hij me een ander type muis. Mijn medewerker heeft beide muizen uitgeprobeerd (die op advies van de bedrijfsarts en die op advies van uw medewerker) de keuze is uiteindelijk gevallen op die uw medewerker adviseerde.

Nee, op dit moment niet.

E van Velzen / bedrijf: RET

Ik kon zeer snel terecht voor een afspraak ter plaatse , waar ik deskundig advies kreeg en ik geschikte alternatieven kon uitproberen. Met als resultaat dat ik een voor mij zeer geschikt toetsenbord... Ik kon zeer snel terecht voor een afspraak ter plaatse , waar ik deskundig advies kreeg en ik geschikte alternatieven kon uitproberen. Met als resultaat dat ik een voor mij zeer geschikt toetsenbord en muis heb gevonden.

goed advies en ze nemen de tijd voor je.

nee. was helemaal goed.

N. Aman

Snelle levering en goede communicatie

Rollermouse is sterk verbeterd in vergelijking met de oude. Lekker soepel en comfortabel

Graag handleiding bij de verpakking en wat uitgebreider

Reactie Backshop:

Bedankt voor uw positieve reactie. De handleiding sturen wij u per email toe als aanvulling op uw bestelling.
Veel plezier van uw Rollermouse Pro3.

Marja

Wij hebben we goede ervaringen opgedaan met Backshop. Wij zijn in de winkel geweest en we werden zeer professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd naar de aanwezige rugklachten en de daarmee... Wij hebben we goede ervaringen opgedaan met Backshop. Wij zijn in de winkel geweest en we werden zeer professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd naar de aanwezige rugklachten en de daarmee samenhangende wensen voor een bureaustoel. Erg tevreden. De stoel werd geleverd en we gingen de verdere service ervaren...
Lisanne Steenbergen, oefentherapeut met zeer veel anatomische kennis, heeft de stoel gedemonstreerd en ingesteld. Ook zij luisterde goed naar mijn verhaal. Ik mocht de stoel 14 dagen op proef gebruiken en tussentijds kon ik vragen stellen. Ook daarop werd zeer attent gereageerd. Uiteindelijk hebben wij de stoel gekocht!

Het goed anticiperen op ons verhaal zowel in de winkel bij de aanschaf als bij de bezorging/uitleg/instelling van de gekozen stoel. Goede uitleg!

Reactie Backshop:

Beste Marjolein,
Beste Marjolein,
Wat fijn dat onze dienstverlening zo goed is bevallen. We doen ons uiterste best om ons dienstbaar en denkend vanuit oplossingen op te stellen en onze cliënten van dienst te zijn met ergonomisch advies en de daarbij behorende oplossingen. Veel plezier van uw ergonomische stoel!

Prima!
Hele snelle levering, dag na bestellen

snelle levering

Informatie op de website is erg uitgebreid. soms een beetje te veel. een vergelijkende toel, of een vraag schema waardoor je kan achter halen welk product de prefentie of op lossing kan bieden -... Informatie op de website is erg uitgebreid. soms een beetje te veel. een vergelijkende toel, of een vraag schema waardoor je kan achter halen welk product de prefentie of op lossing kan bieden - zou zeker helpen

uitgebreid assortiment,

het assortiment is zo uitgebreid met producten die veel op elkaar lijken, waardoor onduidelijk wordt welke van de gelijke soort nu het beste is.

Monitor armen gekocht 2 x separaat besteld via de site.

Duidelijke foto's zodat ik een goed beeld kreeg van de uitvoering en kwaliteit

Van 't Hof Rijnland

Geen bijzonderheden hierover te melden

geen bijzonderheden hierover te melden