Backshop

Farzam

Top bedrijf. Hele proces verloopt soepel en naar wens.

Persoonlijke aandacht / advies op maat.
Prima producten.

Ga zo door!

Reactie Backshop:

Geachte heer Pourjahedi,
Bedankt voor uw reactie, we zijn net als u blij met het resultaat! Fijn dat ons advies en een verticale muis een bijdrage hebben geleverd om uw klacht op te lossen.

Top

duidelijkheid

nvt

Zeer behulpzaam

Snelle reactie van klantenservice

Leon van Nieuwkerk

Een adviesgesprek met de heer Rodi gehad over de mogelijkheden voor bureaustoelen, zadelkrukken en tafels. Het was een bijzonder prettig gesprek waarin veel tijd werd genomen voor mijn rugklachten... Een adviesgesprek met de heer Rodi gehad over de mogelijkheden voor bureaustoelen, zadelkrukken en tafels. Het was een bijzonder prettig gesprek waarin veel tijd werd genomen voor mijn rugklachten en de mogelijkheden die eventueel aanwezig zijn binnen de Backshop

Zeer deskundige en vriendelijke heer Rodi

Mijn ervaring was uitstekend. Ik werd geholpen door iemand met veel kennis van zaken. Kwam zeer betrouwbaar over, zonder het gevoel te hebben iets aangepraat te krijgen

-Veel kennis van zaken
-werknemer nam eerst de tijd om het probleem goed te begrijpen en kwam daarna met gerichte producten om uit te proberen

geen, is al prima

Bij ons zijn er vanuit de afdeling Financiën diverse regels gemaakt voor het betalen van de rekeningen.
Is niet altijd even duidelijk maar ook hier is een telefoontje genoeg om het eea te regelen. Super!

telefonische hulpvaardigheid met zoeken van de juiste spullen

Reactie Backshop:

Geachte mevrouw De Ridder,
Geachte mevrouw De Ridder,
Bedankt voor uw positieve reactie. We helpen u graag, ook met betalen op rekening. Bedrijven met KvK inschrijvingen maar ook overheden, gemeenten en andere instellingen bieden wij graag het betalen op factuur aan.

Vriendelijk ontvangen. Duidelijk advies gekregen.
Prettig om de geadviseerde muis en toetsenbord 14 dagen te mogen proberen.

gemeente vlaardingen

Duidelijke navigatie. Goede uitleg waarom je een bepaald ergonomisch product moet gebruiken.

Maatwerk bij het instelleren van de bestelde stoel.

Wat meer in het centrum van een stad vestigen. De locatie is moeilijk voor mensen zonder auto te bereiken vanuit Vlaardingen.

Goede service, snelle afhandeling en levering.

Pakket was netter ingepakt kunnen worden

Prettige ontvangst. Medewerker die weet waar hij over praat en de tijd neemt om de juiste apparatuur voor je te vinden .

Duidelijke beschrijving van artikelen. Overzichtelijke website

Geef aan dat er ook een showroom is die je kan bezoeken.