Backshop

Goede en duidelijke Site.
Moeite om de naam aan RSI te koppelen

(Bewerkt)

Op advies van collega uw site bezocht en ook gevonden wat ik zocht. Verder geen persoonlijk advies gebruikt maar had ik misschien toch beter wel kunnen doen. De door mij gekozen muis is volgens mij... Op advies van collega uw site bezocht en ook gevonden wat ik zocht. Verder geen persoonlijk advies gebruikt maar had ik misschien toch beter wel kunnen doen. De door mij gekozen muis is volgens mij nog niet optimaal voor mijn gebruik. Gebruik hem nu 1 week maar voel wel mijn rechter arm spieren nu. Neem nog contact op met de after sales service.

Ik denk idd dat de informatie en de prijs de sterke kanten zijn.

Bedankt dat u nvt als keuzemogelijkheid hebt toegevoed. Dat was mijn verbetertip.

annet foncke

Ik bestelde voor de eerste keer iets bij jullie en ik was zeer verbaasd dat ik de bestelling zo vlot geleverd kreeg. De volgende dag was mijn pakketje al geleverd. Fantastisch dus!!!De ergonomische... Ik bestelde voor de eerste keer iets bij jullie en ik was zeer verbaasd dat ik de bestelling zo vlot geleverd kreeg. De volgende dag was mijn pakketje al geleverd. Fantastisch dus!!!De ergonomische muis voor mijn laptop gebruik ik nu een paar dagen en hij bevalt uitstekend. Annet

Zeer goede kwaliteit.

Zie hieronder

snelle levering

Als het aanvraag formulier helemaal wordt doorlopen, wat enorm veel klikken tot gevolg heeft, wat wederom niet goed is voor de klachten, wordt op het einde gevraagd 3 foto's te maken. Als er dan... Als het aanvraag formulier helemaal wordt doorlopen, wat enorm veel klikken tot gevolg heeft, wat wederom niet goed is voor de klachten, wordt op het einde gevraagd 3 foto's te maken. Als er dan geen "fotograaf" ter beschikking is moet het hele verhaal later weer opnieuw doorlopen worden. Een mogelijkheid tot tijdelijk opslaan zou hier een uitkomst kunnen bieden.

Geachte heer,
Geachte heer,
Bedankt voor uw reactie. Ik kan me voorstellen dat iets wat ingevuld is, even bewaard moet worden. Hierin voorziet het systeem nog niet omdat de vragenlijst, wil hij ons bereiken voor advies, geheel in één keer afgemaakt moet worden met foto's of video. We gaan uw suggestie uiteraard bespreken met onze webmaster en werken aan een verbeterde situatie. Excuus dat dit op dit moment niet goed gaat. U kunt uw specifieke vragen met foto's ook even aan ons mailen dan komen wij met een gepast advies.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede service

R-Vent Netherlands BV

Goede leverancier, veel kennis aanwezig, goede informatievoorziening, flexibel

kennis, flexibiliteit

Geachte heer Scheele,
Bedankt voor uw bezoeken en positieve reactie. We helpen u en uw collega's graag aan de juiste, bij de fysieke klacht of preventief, passende expertise en hulpmiddelen.

Mijn contact met de Backshop is prima verlopen, duidelijk uitleg in de showroom en verschillende producten uit kunnen proberen.

Ter zake kundig personeel, vriendelijke ontvangst

Nee, hooguit dat in de enquete ruimte moet zijn om aan te geven of je ter plekke artikelen hebt meegekregen (zoals ik) of via de website hebt besteld. Ik heb nu op 2 vragen redelijk ingevuld omdat... Nee, hooguit dat in de enquete ruimte moet zijn om aan te geven of je ter plekke artikelen hebt meegekregen (zoals ik) of via de website hebt besteld. Ik heb nu op 2 vragen redelijk ingevuld omdat dit eigenlijk op mij niet van toepassing is...

Prima producten en service

Prettig. Goed geholpen. Wel een fout gemaakt in de factuur die mij was toegestuurd. Dit is wel netjes opgelost.

Reactie Backshop:

Geachte mevrouw Van Griethuijsen, bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar wens is geleverd en afgehandeld. Veel succes en comfort van uw ergonomische stoel en Kinesis toetsenbord.

Ronald. Plugge Eerste Kamer der Staten Generaal

Ik heb nu twee keer het bedrijf bezocht op afspraak en ik heb diverse malen een telefonische bestelling gedaan. Mijn bezoek aan de Backschop heb ik als zeer prettig ervaren. Dit geldt ook voor het... Ik heb nu twee keer het bedrijf bezocht op afspraak en ik heb diverse malen een telefonische bestelling gedaan. Mijn bezoek aan de Backschop heb ik als zeer prettig ervaren. Dit geldt ook voor het contact per telefoon.

Goed advies.
Klantgericht.
Persoonlijke aandacht.
Goede voorlichting omtrent producten en werkwijze klant.
Bereikbaarheid is goed.

Geen.