Albert Verroken (Ertvelde, België)

Mijn on-line bestelling van een gas bbq was zo snel uitgevoerd dat het toestel (palletgewicht van 52kg) al de volgende namiddag bij ons thuis in België toegeleverd werd. Na opening van de originele... Mijn on-line bestelling van een gas bbq was zo snel uitgevoerd dat het toestel (palletgewicht van 52kg) al de volgende namiddag bij ons thuis in België toegeleverd werd. Na opening van de originele verpakking werd vastgesteld dat een verkeerde staander erin zat (fabrieksfout) hetgeen ik direct aan Barbecuewinkel melde voor dringende oplossing. Dit melden gebeurde op een zondag en de volgende dag kreeg ik antwoord van de klantenservice dat zij direct het nodige gedaan hadden met hun leverancier om een correcte staander onmiddellijk te doen opsturen naar mijn adres. Dit werd inderdaad uitgevoerd zoals beloofd en de volgende dag werd het vervangonderdeel gratis toegeleverd. Sneller kon het dus niet, en een betere / snellere klantenservice kon dus ook niet. Een grote proficiat aan Barbecuewinkel en hun medewerkers.

Zeer uitstekende en betrouwbare service. Een echte aanrader.

Ik heb barbecuewinkel gebruikt om onderdelen voor een Campinggaz BBQ.

Website is makkelijk te gebruiken en bestellen wordt snel afgerond. Status wordt regelmatig per e-mail doorgegeven.

Vriendelijke en kundige helpdesk.

Snelle en complete levering.

Keurig verpakt

Snel en uitgebreid

deborggraeve dirk

Heel goed

Goed en snel geleverd

Snelle levering.
Achteraf betalen mogelijk

Bert Mensing

Mijn produkt wat ik heb besteld heeft iets langer geduurd dan de normale wachttijd verder goed

men heeft mij netjes een mail gestuurd dat het iets langer zou duren dit is goede service