Wil Mulder

Onhandige site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Zeer moeilijk om een bed en breakfast te vinden. Hele onhandige site invullen van de plaats waar je naartoe wilt heeft geen zin. Als je Winterswijk invult zit je voor dat je het weet in Limburg

Reactie Bedandbreakfast.nl:

Beste meneer Mulder,
Beste meneer Mulder,
Dank voor uw review. Dat is vervelend. Graag willen wij u helpen bij het vinden van een leuke B&B. Kunt u ons contactformulier op de website invullen met de wensen die u heeft?
Alvast bedankt!
Senna - Bedandbreakfast.nl

John

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Ook nu weer goede ervaring met deze site. Makkelijk zoeken, goede B&B's voor een fatsoenlijke prijs. En snelle reacties!

Flikweert

Favoriete website

Altijd correct en duidelijk

Wil Heijser

Mooie B&B’s

Genoeg keus

Carlien

Geen reactie van eigenaar bedenbreakfast

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Ik zal morgen contact opnemen

Ann

Interessante site maar mailen werkt niet goed

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

De site biedt erg mooie b&b's. Echter lukt het mailverkeer niet goed na een reserveringsaanvraag.
Recent heb ik twee keer een aanvraag gedaan. Telkens ontving de accomodatie mijn bevestiging om de reservatie te boeken niet. Gelukkig waren de verhuurders alert en konden we het telefonisch oplossen.

Lilian Meijer

Prima site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Makkelijk zoeken, prima site.

Joop De lange

Makkelijk

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Lekker overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Inne

Duidelijke site

Snelle reactie

Arnold de Beus

Eerste kennismaking

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Het boeken ging eenvoudig. Alle afspraken werden keurig nagekomen. We hebben slechts één nacht geboekt waardoor we een toeslag van € 10,-- moesten betalen. Deze was niet op de site vermeld. Een... Het boeken ging eenvoudig. Alle afspraken werden keurig nagekomen. We hebben slechts één nacht geboekt waardoor we een toeslag van € 10,-- moesten betalen. Deze was niet op de site vermeld. Een leermomentje.