Hulp bij contact
Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl
Breadandbreakfast probeerde contact te leggen met de verhuurder toen deze niet reageerde.
Ik heb een aanvraag gedaan voor een overnachting in B&B in Thorn. Krijg wel een mail dat het ontvangen is met ee reserveringsnummer maar verder geen reactie.
Ook staat er een telefoonnummer....
Beste meneer / mevrouw Lavrijsen,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw feedback. Wat vervelend dat u geen reactie ontvangen heeft van de B&B. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Kunt u...
Vriendelijke ontvangst, flexibel en gastvrij. Late reservering was geen probleem. Mooie, sfeervolle kamer waar alles is wat je nodig hebt en tot slot een heerlijk ontbijt.
Beschikbare B&B's in vooraf aangegeven gebieden zijn gemakkelijk te vinden. De foto's en beschrijving geven een goede indruk van de accommodatie.
Blij met deze website! Verschillende keren gebruik van gemaakt en gaat altijd prima!
Goede ervaringen met deze site.
Overzichtelijke website
Inmiddels heb ik enig inzicht gekregen in jullie rol als tussenpersoon. De contacten laat u over aan de eigenaars van de B&B's en als toekomstige eigenaar vind ik dit heel belangrijk.
Sehr geehrte Frau Steidel,
herzlichen Dank für Ihr Feedback. Schön, dass Ihnen die Präsentation der B&Bs auf unserer Webseite Bedandbreakfast.nl zusagt und Sie so die Unterkünfte gut...
De kaart met alle B&B's in de regio is erg handig.
Als een kalender getoond wordt om in- en uitcheckdatums op te geven, krijg ik de laatste twee weken van een maand niet op het scherm van mijn...