Funcke

(Bewerkt)

Leuke site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Boeking gedaan maar je kan niet ver vooruit boeken bij de eerste aanbieder ging het mis maar de klantenservice is wel behulpzaam
Na de vakantie nemen we even contact op om te kijken wat er wel...
Na de vakantie nemen we even contact op om te kijken wat er wel mogelijk is

Pascal Hennin

Misnoegd en gefrustreerd

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Deze site is biezonder gastonvriendelijk. Je moet namelijk reserveren zonder de minste info over beschikbaarheid. Zo ben je een hele dag bezig met reserveringsaanvragen en en op het eind van de dag... Deze site is biezonder gastonvriendelijk. Je moet namelijk reserveren zonder de minste info over beschikbaarheid. Zo ben je een hele dag bezig met reserveringsaanvragen en en op het eind van de dag hou je d'er 20 keer een nul op het rekest aan over. Ellendig!!! Wat een verschil met het razend efficiënte Airbnb!!!!!

Beste Pascal,
Beste Pascal,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat u een aantal keer te horen heeft gekregen dat u niet terecht kunt bij de B&B. In principe zou de beschikbaarheidskalender van een B&B bijgewerkt moeten zijn. Kunt u ons via het contactformulier op de website laten weten bij welke B&B's u dit ervaren heeft? Dan gaan we er graag even achteraan.
Alvast hartelijk dank!
Eelke - Bedandbreakfast.nl

Hendriks

Heb geen bericht gekregen binnen 24 uur

Weet ik niet

Beste meneer Hendriks,
Beste meneer Hendriks,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat u nog geen reactie heeft gekregen van de B&B. Kunt u ons via het contactformulier op de website laten weten bij welke B&B u dit ervaren heeft? Dan kijken we graag even met u mee!
Alvast bedankt!
Eelke - Bedandbreakfast.nl

H

Afstand

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Afstands km verwarrend site geeft aan 20 km van Middelburg maar blijkt een eiland lager te liggen hemelsbreed met boot klopt wel ong maar info is verwarrend

X

Reseveren en uitzoeken

De Rop

Vlotte afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Deze site is zeer gebruiksvriendelijk. Je wordt op een logische en heldere manier door de verschillende stappen van reservering geloodst.

Miriam Teunissen

Beoordeling B&B

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Ik kreeg al heel snel een reactie. Dat heb ik als positief ervaren.

A. Neerbos

Fijn

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Makkelijk en simpel alles kunnen vinden om mijn boeking te reserveren

Petra Janssen

Duidelijke site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Duidelijke site makkelijk een bedandbreakfast te vinden en te boeken

Christina

Banning pension Zandvoort

Liebe Christina,
wir freuen uns, dass Sie ein passendes B&B bei uns auf der Website Bedandbreakfast.nl gefunden haben und im guten Kontakt mit dem B&B in Zandvoort stehen.
Wir...
Liebe Christina,
Wir wünschen Ihnen einen schönen Aufenthalt.
Herzliche Grüße
Ruth Elsässer