L Sulkers

Beschikbaarheid klopt niet

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Ik heb 2 verschillende b&b's geprobeerd waarvan de beschikbaarheid er zou zijn. Gelukkig reageerden de eigenaren zelf telkens snel dat ze vol zaten zodat je verder kan zoeken.
Waarom loopt dat...
Waarom loopt dat niet gelijk? Heel verwarrend en niet prettig.

Reactie Bedandbreakfast.nl:

Beste L Sulkers,
Beste L Sulkers,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer dat u toch niet terecht bleek te kunnen bij de betreffende bed & breakfast. De B&B-eigenaar heeft blijkbaar zijn beschikbaarheidskalender niet goed up-to-date gehouden. We begrijpen dat dit erg vervelend is, dit bemoeilijkt het reserveren natuurlijk ontzettend. Wij willen hierover graag contact opnemen met de betreffende B&B-eigenaar om hem dit uit te leggen en hem hierop aan te spreken. Wilt u daarom via het contactformulier op onze website nog aan ons doorgeven bij welke B&B u deze ervaring gehad heeft?
Alvast hartelijk bedankt.
Het team van Bedandbreakfast.nl

De smet ronny

Overzichtelijk, duidelijk, betrouwbaar 👍

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Al een paar keer geboekt, zeer tevreden.

De Rese Antoon

Betrouwbaar

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Deze site geeft betrouwbare, accurate info over de b&b ‘s in het algemeen. Makkelijk opzoekbaar. Al meerdere keren geboekt via deze site.

Zero oomes huus

Fan van bedandbreakfast.nl

Het persoonlijke contact.

Jos

Prima overzicht van b&b’s

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Site geeft een prima overzicht van B&B’s wat zoeken makkelijk maakt. Bij de eerste reservering bleek de beschikbaarheid niet te kloppen wat niet fijn is maar aan de andere kant begrijp ik ook dat... Site geeft een prima overzicht van B&B’s wat zoeken makkelijk maakt. Bij de eerste reservering bleek de beschikbaarheid niet te kloppen wat niet fijn is maar aan de andere kant begrijp ik ook dat het niet zo werkt als bv bij een hotel(keten). Als dat wel zo zou zijn is het prettig maar even wachten op bevestiging is niet heel erg.

Villa aan zee

Beoordeling

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Groot aanbod. Voldoet aan verwachting. Goede beschrijving van B B.

Diana krikke

Familie

Boeking

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Prima geregeld en duidelijke uitleg

Pietje

Overzicht

Prima site

B&B weekendje weg

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Prima zoekfunctie, zou handiger zijn als je via de map ook meteen de prijzen ziet per nacht.