theo goedbloed

De oude versie vond ik beter

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

zet bij de eerste foto gelijk de prijs per nacht dan ben je sneller klaar met zoeken

LWM Claessen

Te duur

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

De verblijven op de website zijn behoorlijk prijzig.

Dhe

Veel keuze

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Mooie website met veel keus uit allerlei soorten b&b's. Wij hadden alleen wel de ervaring dat in sommige gevallen de b&b niet beschikbaar bleek te zijn, terwijl op de website stond van wel. Eigenaar... Mooie website met veel keus uit allerlei soorten b&b's. Wij hadden alleen wel de ervaring dat in sommige gevallen de b&b niet beschikbaar bleek te zijn, terwijl op de website stond van wel. Eigenaar moest de aanvraag nog goedkeuren, maar dan werd deze dus afgekeurd.
Ook duurde het soms 24u voor een eigenaar reageerde, dat is niet zo handig als je op korte termijn een b&b zoekt.

R S

Beoordeling

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Redelijke site, werkt echter niet met de browser Firefox ! Het duurde even voordat ik daar achter was.

Reactie Bedandbreakfast.nl:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het toevoegen van uw review. Dat is erg vervelend. Wij kijken hier graag verder naar. Kunt u aangeven op welk apparaat u dit probleem ervaarde? Dit kan u aangeven via het contactformulier op onze website.
Alvast hartelijk dank voor uw hulp!
Senna - Bedandbreakfast.nl

Auke

Gebruiksvriendelijk en duidelijk!

Astrid

Hier vind je de leukste b&b’s

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Fijn dat je kan zoeken op plaats of provincie. Bij de filters zou het fijn zijn als je kan aankruisen hoeveel kamers de b&b heeft en of er ook een gemeenschappelijke ruimte is, dit voor als je met... Fijn dat je kan zoeken op plaats of provincie. Bij de filters zou het fijn zijn als je kan aankruisen hoeveel kamers de b&b heeft en of er ook een gemeenschappelijke ruimte is, dit voor als je met een gezelschap bent en je niet wilt dat er ook andere gasten verblijven.

Martin

Beoordeling

Muijsenberg

Roosendaal

R Lemans

Reservering

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Snel contact en positieve bevestiging gekregen ,fijn .

Gootje

Overzichtelijke site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Gebruiksvriendelijk site om B&B's op te zoeken. Het boeken is ook makkelijk.