TOP !!!
Vlot, snel te bestellen, eenvoudig !
breder aanbod manchetteknopen :-) ?
Vlot, snel te bestellen, eenvoudig !
breder aanbod manchetteknopen :-) ?
Het aller-aller-belangrijkste is de uitstekende pasvorm. Het assortiment mogelijke stoffen en modellen is bovendien groot en divers.
Als er iets verbeterd zou kunnen worden, is dat het uitbreiden van de mogelijke contraststoffen.
mooie aanbod
ik heb nog niet direct gevonden hoe ik van een bestelling een creatie kan maken die ik dan gemakkelijk kan aanpassen en nieuwe bestelling van maken
Bij een bestelling die niet helemaal in het profiel past qua maatvoering wordt direct contact opgenomen of ik de juiste maat en taillering heb opgegeven. Prima met de klant meegedacht dus!!
Nog sneller leveren zou zeer welkom zijn. Duurt nu ca 2 weken. Uitdaging zou zijn om dat verder te verkorten
perfecte pasvorm, puur op basis van een aantal gegevens, fantastisch
Iets meer uitleg over de stoffen, als man soms moeilijk om daar uit geraken
Creatief , Correcte maat .
De app is moeilijker in gebruik , dan de pc-versie .
Uitstekende dit voor iemand die in de winkel niet snel een passende hemd kan vinden. Maar ook gewoon zo gemakkelijk, maat bepalen en niet meer 100x passen voor je er eindelijk een hebt.
Vroeger was de website gemakkelijker en daardoor sneller en overzichtelijker. Zelf maten bekijken of aanpassen ging ook iets eenvoudiger en moest niet per e-mail.
De toegankelijkheid van de back office voor advies of informatie.
Kwaliteit van de hemden
Pasvorm wordt automatisch bepaald en is goed
Levertijd, zelf proactief klanten informeren , afwerking