Bolero

Herma

Snelle levering en goede producten

Helaas zijn sommige smaken regelmatig op

Beste Herma,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐Ÿ
Dorstlessende groet,...
Beste Herma,
Dorstlessende groet,

Diana

Op verpakking na helemaal tevreden

Duidelijk en overzichtelijk.

Verpakking: zoek aub naar milieuvriendelijke verpakking.

Beste Diana,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Leppens Christel

Lekkere drank en snelle levering

Doe zo veder

Beste Leppens Christel,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

PETRA PAREWYCK

Zeer snelle levering van top produkten.
Veel keuze, heel lekker.
Aanrader.

Veel keuze

Beste Petra,
Beste Petra,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero ๐Ÿ‡
Dankjewel,

Melanie

Netjes optijd bezorgd lekkere smaken

Staat netjes bij voor hoeveel liter water de smaken zijn heerlijk

Er mag wel beter weer gegeven worden wat voor soort zoetstof. Is alles stevia of niet dat staat niet bij de limo zelf

Beste Melanie,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Het team...
Beste Melanie,
Tevreden groet,

Renรฉ

Top, goed product, makkelijk kiezen en bestellen en goed en snel geleverd

Veel smaken en verschillende verpakking grootte

Niets

Beste Renรฉ,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰
Tot snel,

D

Een proefpakket van 24 smaken besteld. Kwam snel via de brievenbus, we zijn volop aan het testen. Tot nu toe is de ervaring dat je elk zakje minstens 2 keer voor een flesje van 600ml kan gebruiken.... Een proefpakket van 24 smaken besteld. Kwam snel via de brievenbus, we zijn volop aan het testen. Tot nu toe is de ervaring dat je elk zakje minstens 2 keer voor een flesje van 600ml kan gebruiken. De smaken zijn ook niet vies of chemisch vind ik tot nu toe.

Fijn dat het in zakjes zit, makkelijk mee te nemen naar werk of school bijv.

Nog niksโ€ฆ

Beste Dagmar,
Beste Dagmar,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Monique

Snel en behulpzaam

Probleemoplossend

Beste Monique,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Frisse groet,
Het...
Beste Monique,
Frisse groet,

Cuypers peggy

Geprobeerd, geproefd en nu verslaafd

Lekkerste en beste produkt

Niks doe zo berder

Beste Cuypers Peggy,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“
Dankbare groet,
Het team...