Bolero

Ina

Uitmuntend

Snelle service

JELENA

Betrouwbaar en leveren snel!

snelle levering

nvt

Thijmen

Zeer tevreden!

Duidelijke lijst met smaken en snelle levering

Niks

Erik

Perfect & snel !

Grote keuze

Joyce

Cuypers Veerle

Correct en lekker

Veel keuze. Lekker.

Soms Engels, soms Nederlands. Dat je eerst maar 1 stick krijgt, denk toch dat iedereen met doosjes koopt?

Helma Thomas

Snelle levertijd en brievenbuspakketten

Als een smaak op dat moment niet leverbaar is de mogelijkheid bieden dit na te sturen! Nu is de klant 2x bezorgkosten kwijt, zeker als de smaak na 3 dagen al weer leverbaar is.

Beste Helma,
Beste Helma,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. De optie om producten na te bestellen gaan we zeker op de lijst zetten. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

Bleeckx

Lekkere smaken

Snelle verzending

Beste Bleeckx,
Beste Bleeckx,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

Rodny

Super goed

Eerlijke informatie

Bij 3gram info dat het voor een kleiner flesje is

Beste Rodny,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,