Bolero

Nicole Dobbelaar

Snelle levering en heerlijke smaken

Beste Nicole,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Beste Nicole,

Karin Veen

Lekker, goedkoop en praktisch!

Lekker, goedkoop en praktisch! Geen gesjouw met flessen/pakken goedkoper dan flessen/pakken. Gigantische veel smaken, dus grote keuze. Ideaal voor diabetici, hebben zij ook eens wat meer te kiezen.

Geen, helemaal tevreden.

Beste Karin,
Beste Karin,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ
Tot snel,

Annemiek Tishauser

Goed.

Betalen met rabo app verbeteren.. dat werkt niet. Beter voorraadbeheer, er is veel en vaak uitverkocht

Beste Annemiek,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ

Beste Leny,
Beste Leny,

Davy

Beste Davy,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐Ÿน
Blije groet,
Beste Davy,
Blije groet,

marleen

Zeer goed geleverd en netjes antwoord op mijn vraag gekregen

Het beantwoorden van vragen

ga zo door

Beste Marleen,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het team van...
Beste Marleen,

Claire van Grondelle

Lekkere smaken. Zeer geconcentreerd; je kan veel meer dan een halve liter maken uit een zakje

Veel goede smaken

Niets

Beste Claire,
Beste Claire,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Barbรฉ

Heel goed

Beste Barbรฉ,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“

Dam/Verhagen

De vele heerlijke smaken

Glazen kannen of houdbare schenk kannen bijleveren

Beste Dam/Verhagen,
Beste Dam/Verhagen,

Yasin

Top bedrijf, met kwaliteit volle drankjes, energy poeder geprobeerd en voel me beter dan met energiedrankjes uit de winkel, er zitten ook bcaa etc goed voor mijn fitness routine top snaken en prijs... Top bedrijf, met kwaliteit volle drankjes, energy poeder geprobeerd en voel me beter dan met energiedrankjes uit de winkel, er zitten ook bcaa etc goed voor mijn fitness routine top snaken en prijs is perfect, momenteel de beste merk

Beste Yasin,
Beste Yasin,