Bolero

J.P. van der Borden

Is lekker en gemakkelijk.

Beste J.P.,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je geniet van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Het team van...
Beste J.P.,

Arie

Bestelling en levering, was prima

Marketing technisch prima

De smaakbeleving

Beste Arie,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
Vriendelijke...
Beste Arie,
Vriendelijke groet,

Ineke

Nog niets binnen gekregen. Gemeld moet ik 7 dagen wachten. Onzin want PostNL heeft al gemeld dat het brievenbuspakje 1 oktober is afgeleverd, maar dat is dus niet zo!! Nu moet Bolero een onderzoek... Nog niets binnen gekregen. Gemeld moet ik 7 dagen wachten. Onzin want PostNL heeft al gemeld dat het brievenbuspakje 1 oktober is afgeleverd, maar dat is dus niet zo!! Nu moet Bolero een onderzoek doen.

Neem de klant serieus als die meldt dat het pakje niet is aangekomen

Beste Ineke,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...
Beste Ineke,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
We nemen je klacht serieus en willen deze graag oplossen. Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com? Het zou ook heel behulpzaam zijn als je in de mail kunt aangeven hoe we de klacht volgens jou het beste kunnen oplossen.
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,

Michelle

Smaakt super!

Kinderen vinden het ook lekker

Beste Michelle,
Beste Michelle,
Bedankt voor je review! We zijn blij dat jullie van ons assortiment genieten. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero πŸ‡
Dankjewel,

Ans

In principe goed, alleen heel vervelend dat steeds niet de smaken die ik graag wil,niet op voorraad zijn

Lekker en suikervrij

Deze is goed

levering

Beste Marius,
Beste Marius,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜ƒ
Vrolijke groet,

Conny

Zeer snelle levering. Lekkere smaken voor zover ik al geproefd heb

Snel en lekker

Eventueel de smaken vermelden bij de mixen.
Kleinere verpakking zou beter zijn, ecologischer

Beste Conny,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! πŸ“
Dankbare groet,

Magdalena Smolka

This was my first order that was completed quickly, despite the lack of one product I am satisfied.

fast shipping, large selection of flavors, good taste

more precise preparation of the order, I ordered over 20 flavors, unfortunately one was missing - lychee, which you did not send

Tim Aspeslagh

Beste Tim,
Het team van...
Beste Tim,

Carolien Jansen

Goed product en goede service.

Ruime keuze in smaken

Ik gebruik de sticks niet voor 500 ml water, maar voor 1 a 1,5 liter water. Tip voor degene die mogelijk de smaak te sterk vindt.

Beste Carolien,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...
Beste Carolien,