Bolero

Nick

Super snelle service en goede kwaliteit

Maken waar wat ze beloven

Iets meer variatie qua pakketten vs kosten zou wenselijk zijn.

Beste Nick,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Rachelle van hulzen

Super lekkere zakjes en makkelijk meenemen.. geen gesjouw met zware pakken drinken. Altijd snel en netjes verzonden

Snelle verzending. Duidelijke site

Ik zou graag nog ice thee green willen

Beste Rachelle,
Ice tea green zit al in ons assortiment! Tot de...
Beste Rachelle,
Ice tea green zit al in ons assortiment! Tot de volgende bestelling! ๐Ÿ
Dorstlessende groet,

Nathalie Geerts

Zeer goed

Terug de sticks in kleinere zakjes

Beste Nathalie,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰
Tot snel,

Lizzie van Lierop

Goed product....keurig verpakt....snel geleverd

Goed product

Nvt

Beste Lizzie,
Beste Lizzie,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero ๐Ÿ‡
Dankjewel,

jennifer

Beste Jennifer,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐Ÿน
Zomerse groet,
Het...
Beste Jennifer,
Zomerse groet,

r k

Ken het bedrijf niet goed genoeg om te beoordelen

voldoet aan de verwachtingen zeer smaakvol

Beste Rob,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle groet,...
Beste Rob,
Smaakvolle groet,

Mermaid

Groot assortiment, snelle levering, verrassend lekker in cake :) !

Groot assortiment, snelle levering, voor elk wat wils, lekker in cake :)

Aardbei banaan is heel zoet

Beste Mermaid,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet en er creatief mee om gaat! ๐Ÿ˜Š
Fruitige groet,

Yvonne Gardenier

Prima. Goede smaak.

Geen.

Beste Yvonne,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“
Dankbare groet,

Riet

Ik drink te weinig water maar met Bolero er door drink ik anderhalve liter water

Beste Riet,
Dankjewel voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat het beter gaat met water drinken nu.
Vergeet niet om vaker terug te komen voor je dorstlessen!๐Ÿฅ›
Met vriendelijke...
Beste Riet,
Vergeet niet om vaker terug te komen voor je dorstlessen!๐Ÿฅ›

Ingrid Brilman

Ik vind het een goed merk. De smaken zijn heerlijk.
Snelle verzending.

Snelle verzending. Heerlijke smaken. Leuk om een proefpakket uit te proberen en zo smaken te ontdekken.

Geen tips.

Beste Ingrid,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐Ÿ
Dorstlessende groet,...
Beste Ingrid,